Εκλογές 2023 – «Γκρέμισε» το πλατό η Εύα Αντωνοπούλου για να τον… ηρεμήσει: «Καθίστε ήσυχα»

Εύα Αντωνοπούλου

Μια επική, ομολογουμένως, στιγμή είχε η Εύα Αντωνοπούλου με τον Βασίλη Σπανάκη!

Την βραδιά του OPEN για τον β’ γύρο στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 οδήγησε από νωρίς η Εύα Αντωνοπούλου το βράδυ της Κυριακής 15 Οκτωβρίου 2023. Λίγο πριν τις 11 τη νύχτα, ωστόσο, οι τόνοι ανέβηκαν μιας και ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Σπανάκης έμοιαζε πραγματικά ασυγκράτητος στον λόγο του.

Έτσι, όσο κι αν προσπαθούσε να καταφέρει να τον ηρεμήσει η γοητευτική παρουσιάστρια και άνκοργουμαν του σταθμού, όλες οι προσπάθειες έπεφταν στο κενό.

«Λοιπόν, κ. Σπανάκη! Κ. Σπανάκη ήσυχα! Καθίστε! Κ. Σπανάκη… Κ. Σπανάκη… Κ. Σπανάκη» επανέλαβε, σε πολύ υψηλούς τόνους, η Εύα Αντωνοπούλου για να πλησιάσει τον καλεσμένο της και να προσθέσει, με χαμόγελο, τα εξής. «Κ. Σπανάκη πρέπει να έρθω εδώ δηλαδή για να δώσουμε λίγο τον λόγο στην κα. Πέρκα; Κ. Σπανάκη, λοιπόν, λίγο τον λόγο στην κυρία που προσπαθεί τόση ώρα».

«Εάν ο λόγος για τον οποίο πήγατε κοντά στον κ. Σπανάκη είναι ότι διακόπτει, θα το κάνω και γω» σχολίασε χαριτολογώντας ο Μάκης Βορίδης απευθυνόμενος στην παρουσιάστρια του OPEN προκαλώντας εύλογα γέλιο σε ολόκληρο το πλατό.

«Καθίστε ήρεμα, κ. Σπανάκη» αναφώνησε ξανά, λίγα λεπτά αργότερα, η Εύα Αντωνοπούλου όταν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επιχείρησε να πάρει εκ νέου τον λόγο από τον Χρήστο Σπίρτζη.