Εκλογές 2023 – «Εξερράγη» ο Ευγενίδης και τον συγκράτησε η Ζαχαρέα: «Μην εκνευρίζεσαι»

Εκλογές 2023

"Δεν ακούω; Γιατί δεν ακούω; Γιατί δεν παρακολουθώ;" αναρωτήθηκε, σε έντονο ύφος, ο Γιώργος Ευγενίδης.

Στην μαραθώνια βραδιά του STAR για τις Εκλογές 2023 έδωσε δυναμικό παρών ο Γιώργος Ευγενίδης και μάλιστα προχώρησε σε ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου κατά τη διάρκεια του σχολιασμού του εκλογικού αποτελέσματος με τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική συμμαχία, Χρήστο Σπίρτζη.

«Μα δεν ακούτε! Ή δεν ακούτε ή δεν παρακολουθείτε τις αποφάσεις της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και τι έχει πει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, τι έχουμε πει όλοι μας» τόνισε αρχικά ο πρώην υπουργός. «Δεν ακούω; Γιατί δεν ακούω; Γιατί δεν ακούω; Γιατί δεν παρακολουθώ; Θέσατε έναν στόχο, να πάτε καλύτερα από το 20% και πήγατε ούτε στο 18% αυτή τη στιγμή; Γιατί;» αποκρίθηκε αμέσως ο δημοσιογράφος.

«Η πιθανότητα να μιλάτε για άλλη χώρα, από αυτή που υπάρχει, σας έχει περάσει από την πολιτική ανάλυση;» ρώτησε, εν συνεχεία, ο Γιώργος Ευγενίδης για να αποκριθεί ο συνομιλητής το εξής. «Βεβαίως. Η πιθανότητα του να ελέγχονται σχεδόν όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης».

Τότε ήταν που ο Γιώργος Ευγενίδης εξερράγη και σημείωσε χαρακτηριστικά: «Τι σχέση έχει αυτό; Έρχεστε τέσσερα χρόνια και λέτε για τα μέσα ενημέρωσης! Μα μονίμως λέμε για τα μέσα ενημέρωσης».

«Γιώργο, μην εκνευρίζεσαι! Μην εκνευρίζεσαι, Γιώργο μου δεν είναι η θέση μας να εκνευριζόμαστε. Εμάς η θέση μας, Γιώργο, είναι να θέτουμε ερωτήματα» έσπευσε να υπογραμμίσει η συντονίστρια της βραδιάς του STAR, Μάρα Ζαχαρέα για να ηρεμήσει τον συνεργάτη της.