Εκλογές 2023 – Εκνευρίστηκε η Εύα Αντωνοπούλου με τον Παύλο Γερουλάνο: «Εδώ είμαστε στο Open, τι είναι αυτά που λέτε;»

Εύα Αντωνοπούλου

«Ποια μεγάλα κανάλια; Τι είναι αυτά που λέτε; Εδώ είμαστε σε ένα συγκεκριμένο. Μην γενικεύετε», είπε η Εύα Αντωνοπούλου.

Ένταση είχαμε στον αέρα της εκπομπής για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 στο Open. Και αυτό διότι ο Παύλος Γερουλάνος αναφέρθηκε στα κανάλια γενικά, κάτι που έκανε την Εύα Αντωνοπούλου να εκνευριστεί και να αντιδράσει.

«Ο κύριος Μπακογιάννης είναι ένας από τους ανθρώπους, τον οποίο υπερασπίστηκαν ή μάλλον δεν εξέθεσαν ποτέ κανένα από τα μεγάλα κανάλια. Όταν προστατεύετε έναν πολιτικό με αυτόν τον τρόπο, το πιθανότερο είναι ότι αργά ή γρήγορα…», είπε ο Παύλος Γερουλάνος και η Εύα Αντωνοπούλου ζήτησε εξηγήσεις.

«Ποιος τον προστάτευσε; Ποια μεγάλα κανάλια; Τι είναι αυτά που λέτε; Εδώ είμαστε σε ένα συγκεκριμένο. Μην γενικεύετε. Ονοματίστε τα κανάλια και μη γενικεύετε. Εδώ είμαστε στο Open αυτή τη στιγμή, μη γενικεύετε, ονοματίστε, μιλήστε με ονόματα. Τι θέλετε να μας πείτε; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι θέλετε να μας πείτε.

Δεν καταλαβαίνω. Μιλήστε συγκεκριμένα με ονόματα. Δεν γίνεται να γενικεύουμε, είμαστε στο Open αυτή τη στιγμή. Δεν μπορούμε να μιλάμε γενικά. Πρέπει να μιλήσετε με ονόματα, δεν μπορείτε να πετάτε μια μπαλωθιά στον αέρα», είπε εμφανώς εκνευρισμένη η Εύα Αντωνοπούλου.