Εκλογές 2023: Δικαστική αντιπρόσωπος πήρε μαζί της όλη την οικογένεια

Εκλογές

"Συνήθως τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής δεν έρχονται πάντα, οπότε αποφασίσαμε να έρθουμε οικογενειακώς", δηλώνει η ίδια.

Οι κάλπες για τις δεύτερες εκλογές έχουν ανοίξει σε όλη την Ελλάδα, με τους πολίτες να προσέρχονται από τις 07:00 το πρωί στα εκλογικά τμήματα ανά την επικράτεια, προκειμένου να ασκήσουν για δεύτερη φορά φέτος το εκλογικό τους δικαίωμα.

Όπως σε κάθε εκλογική αναμέτρηση έτσι και σήμερα δεν έλειψαν οι αξιοσημείωτες περιπτώσεις και τα ευτράπελα περιστατικά. Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, στο εκλογικό τμήμα που ψηφίζει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, δεν παρουσιάστηκε κανένα μέλος της εφορευτικής επιτροπής από τις 07:00 το πρωί, ενώ παρόμοιες καταστάσεις είχαμε και σε εκλογικό τμήμα στον Άλιμο.

Μάλιστα, στην περίπτωση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, η δικαστική αντιπρόσωπος πήρε μαζί της όλη την οικογένεια, προκειμένου να συνδράμουν στη διαδικασία και να τη διευκολύνουν.

«Οικογενειακή υπόθεση σήμερα. Συνήθως τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής δεν έρχονται πάντα, οπότε αποφασίσαμε να έρθουμε οικογενειακώς. Ο ανιψιός μου είναι γραμματέας, ο γιος και ο σύζυγός μου βοηθάνε», δηλώνει στην κάμερα του MEGA η δικαστική αντιπρόσωπος.