Εκλογές 2023 – Χαλασμός με Γεωργιάδη και Ζαχαριάδη στον ΣΚΑΪ: «Έχει και η υποκρισία τα όρια της»

Εκλογές 2023

"Ποιον κοροϊδεύετε;" αναρωτήθηκε σε πολύ υψηλούς τόνους ο Κώστας Γεωργιάδης στον αέρα του ΣΚΑϊ.

Στο τραπέζι του ΣΚΑΪ για τις Εκλογές 2023 βρέθηκαν, το βράδυ της Κυριακής, ο Άδωνις Γεωργιάδης από τη Νέα Δημοκρατία και ο Κώστας Ζαχαριάδης από τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Οι δυο άνδρες πολιτικοί προχώρησαν σε μια λεκτική κόντρα που κινήθηκε σε πολύ υψηλούς τόνους με αφορμή τα αποτελέσματα της κάλπης και την είσοδο των Σπαρτιατών στην ελληνική βουλή.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η εικαζόμενη ηγεσία δεν υπήρχε όταν έγινε η κρίση στον Άρειο Πάγο, γιατί το κόμμα Κασιδιάρη και οι Σπαρτιάτες δεν είχαν καμία σχέση μέχρι εκείνη την ημέρα. Τουλάχιστον δημόσια. Τώρα που φαίνεται η εικαζόμενη ηγεσία, εγώ λέω ότι υπάρχει,
όποιος Έλληνας πολίτης έχει ένομο συμφέρον πάει στο εκλογοδικείο με τα στοιχεία και θα κριθεί στο εκλογοδικείο αυτό που λέτε. Εσείς λέτε γιατί ο Άρειος Πάγος δεν προέβλεψε από πριν την εικαζόμενη ηγεσία που προέκυψε εκ των υστέρων.

Χ.Ζ.: Μα το μισό ψηφοδέλτιο είναι Χρυσή Αυγή! Τι λέτε κύριε Γεωργιάδη; Συγνώμη που διακόπτω αλλά έχει και η υποκρισία τα όρια της. Μα το μισό ψηφοδέλτιο είναι Χρυσή Αυγή! Ποιον κοροϊδεύετε;

Α.Γ.: Μα δεν υπάρχει στο νόμο «δεν μπαίνει αν κάποιος είναι Χρυσή Αυγή». Υπάρχει «αν κάποιος έχει καταδικαστεί για αδίκημα».

Χ.Ζ.: Εσείς λέτε ότι λειτούργησε;

Α.Γ.: Μια χαρά λειτούργησε! Σήμερα θα είχαμε βουλευτή τον Ηλία Κασιδιάρη και δεν τον έχουμε!

Χ.Ζ.: Σηκώνω τα χέρια… Έχετε μέσα 10 Χρυσαυγίτες!

Α.Γ.: Σήμερα θα είχαμε πολιτικό αρχηγό τον Ηλία Κασιδιάρη και δεν τον έχουμε.

«Όχι, δεν θα τον είχαμε γιατί η ρύθμιση που προτείναμε εμείς τον έκοβε από πριν και δεν έδινε τη δυνατότητα στο δικαστήριο να κάνει κρίση» υπογράμμισε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην μαραθώνια βραδιά του ΣΚΑΪ για τις Εκλογές 2023 για να συνεχιστεί η κουβέντα σε υψηλούς τόνους.