Εκλογές 2023: Απορροφήθηκε από την κουβέντα και δεν κατάλαβε ότι τελείωσε το διάλειμμα

Εκλογές 2023

"Ε, κ. Κουσούλη είμαστε στον αέρα" τόνισε ο παρουσιαστής της εκπομπής.

Οι Εκλογές 2023 μπορεί να ολοκληρώθηκαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής, με την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας, στα τραπέζια των τηλεοπτικών εκπομπών όμως έχουν τον πρώτο λόγο τα σχόλια και οι εκτιμήσεις για την επόμενη ημέρα του πολιτικού σκηνικού.

Έτσι λοιπόν, το βράδυ της Τρίτης, ο Σεραφείμ Κοτρώτσος ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του Action 24 με την έκτακτη ενημερωτική εκπομπή «Η επόμενη ημέρα». Μεταξύ άλλων, στο στούντιο βρέθηκε και ο πολιτικός αναλυτής Λευτέρης Κουσούλης.

Επιστρέφοντας από το διαφημιστικό διάλειμμα, όμως, η πολιτική συζήτηση φαίνεται πως απορρόφησε τους καλεσμένους με αποτέλεσμα να ξεχάσουν πως τα μικρόφωνα έχουν ανοίξει και πάλι. «Λοιπόν, επιστρέφουμε εδώ στο στούντιο του Action 24. Στο μεταξύ… Ε, κ. Κουσούλη είμαστε στον αέρα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος και συντονιστής της συζήτησης.

«Α, συγγνώμη! Συγγνώμη» αναφώνησε ευγενικά ο Λευτέρης Κουσούλης για να χαμογελάσουν οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι και να συνεχίσει ο Σεραφείμ Κοτρώτσος την ροή της έκτακτης ενημερωτικής εκπομπής.