Εκλογές 2023 – Απηύδησε η Ράνια Τζίμα με Πλέυρη και Ραγκούση: «Αφήστε τον να το πει για να διαφωνήσετε»

Εκλογές 2023

"Κυριακή κοντή γιορτή και ο κόσμος θα σας κρίνει" υπογράμμισε, εν μέσω εντάσεων, η Ράνια Τζίμα.

Λίγα 24ωρα πριν τις Εκλογές 2023, το βράδυ της Πέμπτης, η Ράνια Τζίμα υποδέχθηκε στο πλατό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA τον υπουργό Υγείας και υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ, Θάνο Πλεύρη και τον θυυποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, όμως, οι τόνοι υψώθηκαν και η άνκοργουμαν του Μεγάλου Καναλιού προσπαθούσε να διαχειριστεί τα πυρά που ρίχνονταν εκατέρωθεν. Στον πυρήνα των τοποθετήσεων βρέθηκαν οι δηλώσεις του Γιώργου Κατρούγκαλου και η «αποπομπή» του από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

«Ο νόμος Βρούτση που αύξησε τις ασφαλιστικές εισφορές στο 80% είναι ένας κακός νόμος, δικός σας νόμος που ήρθε αντί να καταργήσετε τον ρόλο Κατρούγκαλου. Αυτή είναι η αλήθεια» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ραγκούσης για να πάρει τον λόγο ο Θάνος Πλεύρης δηλώνοντας πως «καταργήσαμε τον νόμο Κατρούγκαλου».

Μια σύντομη δήλωση που έσπευσε, όμως, να σχολιάσει ο κ. Ραγκούσης διακόπτοντας τον συνομιλητή του και ρωτώντας «πως τον καταργήσατε;». Κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση τόσο του κ. Πλεύρη όσο και οδήγησε την Ράνια Τζίμα σε ένα, ομολογουμένως, απολαυστικό σχόλιο. «Κύριε Ραγκούση, τώρα, έχει λίγο δίκιο. Αφήστε τον να το πει για να διαφωνήσετε».

Στο πινγκ πονγκ δηλώσεων που ακολουθήσε, δε, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA προσπαθούσε επανειλημμένως να υποδείξει την τάξη και την σύνεση στους καλεσμένους της. Άλλες φορές με επιτυχία και άλλη, πάλι, με λιγότερη. «Λοιπόν, μισό λεπτάκι! Δεν είμαστε δικαστήριο εδώ! Σας ακούει ο κόσμος και σας κρίνει. Λοιπόν, κύριοι… Κυριακή κοντή γιορτή. Σας παρακαλώ και τους δύο! Λοιπόν, ακούστε τώρα… Κυριακή κοντή γιορτή και ο κόσμος θα σας κρίνει. Κύριοι, δεν είναι εκπομπή και είμαστε στο πλαίσιο δελτίου ειδήσεων οπότε πρέπει να σεβαστούμε τους χρόνους. Να σας πω, τώρα, αυτό που κάνετε… Δεν είναι… Πρέπει να μπούμε σε ένα πλαίσιο, κύριε Πλεύρη μου».

«Έχουμε ένα λεπτό! Σας το λέω εκ των προτέρων για να μην μου λέτε μετά ότι δεν σας το είπα» τόνισε, εν συνεχεία, η Ράνια Τζίμα πριν δώσει για τελευταία φορά την… μπάλα στον Θάνο Πλεύρη και τον Γιάννη Ραγκούση το βράδυ της Πέμπτης στο Μεγάλο Κανάλι.