Εκλογές 2023 – Απίθανες on air καταγγελίες περί τυμβωρυχίας και ντροπής: «Λυπάμαι πάρα πολύ»

Εκλογές 2023

Χάος ανάμεσα σε Άκη Σκέρτσο και Γιάννη Ραγκούση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, τη νύχτα του Σαββάτου.

Με αφορμή το ναυάγιο στην Πύλο και τις Εκλογές 2023, για τις οποίες οι κάλπες στήνονται εκ νέου την ερχόμενη Κυριακή, βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου ο Άκης Σκέρτσος και ο Γιάννης Ραγκούσης στο πλατό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ με τον Γιάννη Παπαδόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, όμως, δεν άργησαν να ανέβουν ιδιαίτερα οι τόνοι με τους εκπροσώπους της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία να ανταλλάσσουν συνεχώς σφοδρά πυρά και βαριές εκφράσεις περί τυμβωρυχίας και ντροπής. «Αυτό που θέλω να πω, κ. Ραγκούση, είναι ότι αυτή τη στιγμή κάνετε τον εισαγγελέα εσείς προσωπικά» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στον συνομιλητή του για να συνεχιστεί ένα δυναμικό πινγκ πονγκ των δύο αντρών πολιτικών.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο συντονιστής του δελτίου, Γιάννης Παπαδόπουλος επιχείρησε πολλάκις να διατηρήσει τη συζήτηση σε ένα ομαλό πλαίσιο σεβόμενος το τηλεοπτικό κοινό.

Α.Σ.: Κ. Ραγκούση είστε πέρα για πέρα άδικοι και λάθος και θα σας εξηγήσω γιατί. Είστε άδικοι γιατί, αντί να στοχοποιείτε τα δίκτυα των διακινητών που είναι πραγματικοί εγκληματίες και θέτουν σε κίνδυνο αθώους και δυστυχισμένους ανθρώπους, δεν τα βάζετε με τους διακινητές. Τα βάζετε με το λιμενικό σώμα το οποίο φυλάει σύνορα, τα βάζετε με την υπηρεσιακή κυβέρνηση, τα βάζετε με την χώρα.

Γ.Ρ.: Ψέμα είναι αυτό που λέτε! Ψέμα είναι αυτό που λέτε! Συγχαρητήρια τους δώσαμε. Λέτε ψέματα, κ. Σκέρτσο. Σαν το χαρτί του γενικού λογιστηρίου του κράτους.

Α.Σ.: Η πολιτική εκμετάλλευση που κάνετε σε μια ανθρωπιστική τραγωδία έχει όνομα. Λέγεται τυμβωρυχία. Και λυπάμαι πάρα πολύ διότι μπλέκετε στην προεκλογική αντιπαράθεση μια ανθρωπιστική τραγωδία.

Γ.Ρ.: Μα αυτό είναι ψέμα! Κ. Παπαδόπουλε, σας παρακαλώ δηλαδή! Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Είναι ντροπή αυτό το πράγμα.

Α.Σ.: Ο ΣΥΡΙΖΑ έδειξε πως εννοεί την ανθρωπιά του το ’15 – ’19 με το αίσχος της Μόριας

Γ.Ρ.: Στο Φαρμακονήσι που επί κυβέρνησης της ΝΔ καταδικάστηκε η χώρα;

Α.Σ.: Δεν μπορούμε να μιλάμε ο ένας πάνω στον άλλον. Λυπάμαι πάρα πολύ. Υπάρχει μια αγωνία από τον ΣΥΡΙΖΑ, την καταλαβαίνω, αλλά νομίζω ότι η συγκυρία δεν δικαιολογεί καμία ένταση. Αντιθέτως απαιτεί σεμνότητα κ. Ραγκούση περισσότερη.

Γ.Ρ.: Αυτό σας το επιστρέφω επαυξανόμενο.

Ο διάλογος ανάμεσα στον κ. Σκέρτσο και τον κ. Ραγκούση συνεχίστηκε σε υψηλούς τόνους τόσο για το ναυάγιο στην Πύλο όσο και για τις επερχόμενες εκλογές της προσεχούς Κυριακής 25ης Ιουνίου.