Εκλογές 2019: Εκτός εαυτού ο Χατζηνικολάου με Κούγια! «Είναι φασιστική η άποψή σας»!

Χατζηνικολάου

Κακός χαμός στο πλατό του ΑΝΤ1! «Τέτοια τοποθέτηση δεν την έχω ακούσει να την κάνουν ούτε χρυσαυγίτες της κακιάς ώρας».

Χαμός έγινε στον αέρα του ΑΝΤ1! Ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Αλέξης Κούγιας ήρθαν σε μεγάλη αντιπαράθεση, με τον γνωστό δημοσιογράφο και παρουσιαστή να γίνεται έξω φρενών με τον ποινικολόγο και ο καβγάς να είναι αναπόφευκτος.

«Πρέπει να ανησυχεί ιδιαίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ για τη σύνθεση των ανθρώπων που ψήφισαν. Δηλαδή, αν τελικά είναι οι Ρομά, αν τελικά είναι αυτοί με τις ιδιαιτερότητες, αν είναι οι ταλαιπωρημένοι των φυλακών, εάν είναι τελικά οι λαθρομετανάστες που πήραν διαβατήρια… Αν πάρεις το υγιές κομμάτι του ελληνικού λαού, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους επιστήμονες… Είναι μειωμένης ανεξαρτησίας, όσον αφορά την ψήφο.

Εκλογές 2019: Ο Χατζηνικολάου “τίναξε” πάλι το ρολόι στα exit poll!

Να ψηφίζουν οι Ρομά, αλλά δεν μπορεί να υπερηφανεύεται η αριστερά ότι αυτή η αισθητική των Ρομά εκφράζει την αριστερά Αν η αισθητική της αριστεράς είναι οι Ρομά, είναι οι ιδιαιτερότητες, είναι οι ταλαιπωρημένοι των φυλακών… Αν αυτή είναι η αισθητική της αριστεράς…», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας και ακολούθησε ο κακός χαμός.

«Αυτό δεν ακούγεται καθόλου δημοκρατικό. Τα λέτε σοβαρά αυτά; Είναι σοκαριστική η άποψή σας και δεν είναι δημοκρατική. Δεν μπορεί να λέτε ότι έχει άλλο βάρος η ψήφος ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του ατόμου που ψηφίζει. Είναι ότι πιο φασιστικό έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό. Ακούτε, κύριε Κούγια; Είναι απολύτως φασιστική άποψη αυτή!

Είναι πολύ θλιβερή αυτή η τοποθέτησή σας, και μια τέτοια τοποθέτηση δεν την έχω ακούσει να την κάνουν ούτε χρυσαυγίτες της κακιάς ώρας! Σήμερα θα σας λατρέψουν με αυτά που λέτε. Είναι θλιβερά αυτά που μας λέτε, λυπάμαι πάρα πολύ. Είναι αρκετά αυτά που είπατε, πήραμε πολύ γερή φασιστική δόση σήμερα, δεν αντέχω άλλη!», είπε σε έξαλλη κατάσταση ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Δείτε όσα έγιναν στον αέρα του ΑΝΤ1…

Οι Αταίριαστοι βγήκαν με μαγιό!