Εκλογές 2015 – Που Ψηφίζω – Δημοσκοπήσεις και όσα πρέπει να γνωρίζεις

Αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για να ανοίξουν οι κάλπες για τις κρίσιμες εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015.

Το διακύβευμα είναι η υλοποίηση των απαιτούμενων μεταρρυθμίσεων για την έξοδο της χώρας από την κρίση, όπως αυτές υπαγορεύονται από το τρίτο μνημόνιο και τη νέα δανειακή σύμβαση.

Το αποτέλεσμα εκλογών 2015 ( https://www.newsit.gr/tags/ΕΚΛΟΓΕΣ 2015) εξελίσσεται σε γρίφο για δυνατούς λύτες, καθώς οι δημοσκοπήσεις (https://www.newsit.gr/tags/ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ) δείχνουν οριακή διαφορά μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας. Ωστόσο, όλες οι εκτιμήσεις συντείνουν στο γεγονός ότι θα έχουμε τρικομματική κυβέρνηση, καθώς η αυτοδυναμία είναι μάλλον ανέφικτη.

Το υπουργείο Εσωτερικών έχει, ήδη, προετοιμαστεί για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών, ενώ η Singular Logic θα αναλάβει το έργο της συγκέντρωσης και παρουσίασης των αποτελεσμάτων των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου. Παράλληλα, ο κάθε πολίτης μπορεί να ενημερωθεί για το εκλογικό του κέντρο μέσω της ειδικής εφαρμογής «Που Ψηφίζω». ( https://www.newsit.gr/tags/ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ)

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις και όλες τις εξελίξεις σχετικά με τις Εκλογές 2015. (https://www.newsit.gr/ekloges-2015-apotelesmata)