Εκλογές 2015: Η Ευγενία Μανωλίδου έστειλε το μήνυμα της για τις εκλογές ποζάροντας με τον Άδωνι Γεωργιάδη

Δείτε τι έγραψε!

Εκλογική καλημέρα είπε σήμερα στους followers της η Ευγενία Μανωλίδου, χαρίζοντας τους μία φωτογραφία της με τον σύζυγο της Άδωνι Γεωργιάδη και στέλνοντας το μήνυμα κύριως στις γυναίκες για την επιλογή τους.

«Καλημέρα! Καλή επιτυχία στην πατρίδα μας σήμερα. Εύχομαι να μπούμε σε μια σειρά, όμορφα, σωστά, νοικοκυρεμένα. Είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά θα τα καταφέρουμε! Και, ξέρετε, όπως πάντα, εμείς οι γυναίκες καλούμαστε να «βγάλουμε το φίδι από την τρύπα» όταν τα αγόρια μας τα κάνουνε μαντάρα! Το νου σας κορίτσια σήμερα, έχουμε ευθύνη να βοηθήσουμε επιτέλους να νοικοκυρευτεί η χώρα. Ούτως άλλως και βιολογικά παραπάνω ζούμε από αυτούς, καλό δεν είναι να χαρούμε την πατρίδα μας όπως της αξίζει;» έγραψε η γνωστή μαέστρος και παρουσιάστρια.

 

Καλημέρα! Καλή επιτυχία στην πατρίδα μας σήμερα. Εύχομαι να μπούμε σε μια σειρά, όμορφα, σωστά, νοικοκυρεμένα. Είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά θα τα καταφέρουμε! Και, ξέρετε, όπως πάντα, εμείς οι γυναίκες καλούμαστε να «βγάλουμε το φίδι από την τρύπα» όταν τα αγόρια μας τα κάνουνε μαντάρα! Το νου σας κορίτσια σήμερα, έχουμε ευθύνη να βοηθήσουμε επιτέλους να νοικοκυρευτεί η χώρα. Ούτως άλλως και βιολογικά παραπάνω ζούμε από αυτούς, καλό δεν είναι να χαρούμε την πατρίδα μας όπως της αξίζει; Άντε κορίτσια, καλή ψήφο!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Eugenia Manolides (@manolidoue) στις