Εκλογές 2015: Η εκλογική βραδιά που ετοιμάζει ο Alpha

Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, το δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό του Alpha θα είναι σε πλήρη ετοιμότητα για την κάλυψη, λεπτό προς λεπτό, της εκλογικής μάχης.

Πολιτικοί συντάκτες του σταθμού θα βρίσκονται στα στρατηγεία των κομμάτων ενώ ρεπόρτερ και ανταποκριτές θα καταγράφουν και θα μεταδίδουν, έγκυρα και άμεσα, όλες τις εξελίξεις από Ελλάδα και εξωτερικό.
Ζωντανές συνδέσεις, ρεπορτάζ, πολιτικές αναλύσεις, πρωτοποριακή τεχνολογία, με στόχο την έγκαιρη και σφαιρική πληροφόρηση της κοινής γνώμης.

Την αυλαία του εκλογικού μαραθωνίου ανοίγει στις 7:00 o Σπύρος Χαριτάτος. Στις 10:00, τη σκυτάλη της ενημέρωσης παραλαμβάνει ο Νίκος Μάνεσης.

Ο εκλογικός μαραθώνιος συνεχίζεται στις 18:30 με ζωντανές συνδέσεις από τα εκλογικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα, τους πρωταγωνιστές της βραδιάς, τα κομματικά επιτελεία και τους υποψηφίους. Στις 19:00, ο Διευθύνων Σύμβουλος της MΑRC, Θωμάς Γεράκης, θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα του exit poll. Συντονίζει ο Αντώνης Σρόιτερ, παρεμβαίνει ο Λάκης Λαζόπουλος.

Στο στούντιο του Alpha, θα βρίσκονται επίσης κορυφαία στελέχη των κομμάτων, αναλυτές, δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι της κοινωνίας καθώς και προσωπικότητες από τον χώρο των Γραμμάτων και των Τεχνών.