Εκλογές 2015: Χαμός την ώρα των exit poll – «Τίναξε» στον αέρα ο Χατζηνικολάου το ρολόι!

Ποιο κανάλι "έκλεβε" χρόνο και πώς αντέδρασε ο παρουσιαστής του Star;

Τηλεοπτικός χαμός έγινε και αυτή τη φορά λίγο πριν τις 19:00 με τα exit poll. Τα κανάλια που είχαν βάλει από αρκετή ώρα νωρίτερα αντίστροφη μέτρηση στην οθόνη, έδωσαν πόλεμο για το ποιος θα το μεταδώσει πρώτος.

Ο ΑΝΤ1 …παραδοσιακά «έκλεψε» χρόνο και σε αυτές τις εκλογές με το ρολόι του να βρίσκεται 30 δευτερόλεπτα μπροστά. Ο Νίκος Χατζηνικολάου παρακολουθούσε από το στούντιο του Star τον «ανταγωνισμό» και 20 λεπτά πριν τις 19:00 είπε: «Το ρολόι που έχετε βάλει πάνω στην οθόνη ξεχάστε το! Εγώ θα πάω στο exit poll με ρολόι του ανταγωνισμού! Θα πάω δηλαδή με το ρολόι που τρέχει πιο γρήγορα. Γιατί το ρολόι άλλου σταθμού είναι 20 δευτερόλεπτα πιο μπροστά. Αυτό μόνο στην Ελλάδα γίνεται να είναι τέσσερα κανάλια στον αέρα και το κάθε κανάλι να έχει άλλη ώρα». Το ρολόι που έτρεχε πιο γρήγορα εκείνη την ώρα ήταν όπως πάντα του ΑΝΤ1.

Στις 18:59, λοιπόν, ο Νίκος Χατζηνικολάου άφησε τα άλλα κανάλια να μετρούν ακόμα αντίστροφα και ήταν αυτός που έβγαλε πρώτος το exit poll στον αέρα. Χαρακτηριστικός ήταν ο αιφνιδιασμός της Μαρίας Χούκλη από την κίνηση αυτή, με τη δημοσιογράφο να βιάζεται να βγει στον αέρα και η κάρτα του ΑΝΤ1.

Τελικά, τα κανάλια έβγαλαν στον αέρα τα exit poll με την εξής σειρά:
STAR
ANT1
ALPHA
MEGA
ΕΡΤ1
ΣΚΑΪ