«Εκδίκηση»: Η νέα made in Turkey πρόταση του Mega!

Το δύσκολο κενό που άφησε πίσω του στο πρόγραμμα του Mega το τέλος της "Φατμαγκιούλ", έρχεται λίαν συντόμως να καλύψει η ολοκαίνουργια σειρά , "Εκδίκηση".

Πρόκειται για την νέα made in Turkey πρόταση του Μεγάλου Καναλιού, η οποία αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στους δέκτες μας το αργότερο μέχρι τα τέλη του μήνα.

Πρόκειται για την τούρκικη εκδοχή της άκρως επιτυχημένης, αμερικάνικης σειράς , «Revenge», την οποία το ομολογώ, ναι θα προτιμούσα να παρακολουθήσω στην αρχική, γνήσια τηλεοπτική της έκδοση και όχι την μεταφορά της αλά Τούρκικα.

Κατά τα άλλα; Εννοείται πως έχουμε να κάνουμε με ακόμα μία καθαρόαιμη σαπουνόπερα, η οποία υπόσχεται να χαρίσει στους φαν του είδους, συγκλονιστικά απογεύματα, γεμάτα ίντριγκες, πάθη, μίση, έρωτες και δολοπλοκίες.

Η Derin Çelik, μια πολύ όμορφη και φαινομενικά καλόκαρδη κοπέλα, κρύβει ένα μεγάλο μυστικό και ένα σατανικό σχέδιο. Έχει επιστρέψει στον τόπο που είδε τον πατέρα της για τελευταία φορά πριν από πολλά χρόνια. Στον τόπο όπου ο πατέρας της είχε κατηγορηθεί από ανθρώπους που εμπιστεύτηκε και αγάπησε, για ένα έγκλημα που δεν έκανε, οδηγήθηκε στη φυλακή και τελικά πέθανε.

Όλα θα ξεκινήσουν από τη στιγμή που ο Antil, ο πατέρας της Derin, θα συκοφαντηθεί για απάτη. Ο ιδιοκτήτης της τράπεζας στην οποία εργάζεται ο Antil ως διευθυντής, εμπλέκεται σε μια απάτη πολλών εκατομμυρίων και όταν στενεύει ο κλοιός προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του ρίχνει όλη την ευθύνη στον πατέρα της Derin, Antil. Σε αυτή την πλεκτάνη σημαντικό ρόλο θα παίξει και η γυναίκα που αγαπούσε παράφορα ο Antil.

Ο πατέρας της Derin καταδικάζεται και οδηγείται στις φυλακές και η μικρή Derin στο ορφανοτροφείο. Πατέρας και κόρη δε θα ξανασυναντηθούν ποτέ. Η Derin, όλα αυτά τα χρόνια μεγαλώνοντας μόνη της στο ορφανοτροφείο, είχε πειστεί πως ο πατέρας της ήταν ένοχος. Ο Antil όμως επειδή ήθελε η κόρη του να μάθει πως ήταν αθώος, γράφει ένα ημερολόγιο στο οποίο αναφέρεται με λεπτομέρειες σε όλα τα πραγματικά γεγονότα.

Την ημέρα που η Derin ενηλικιώνεται παίρνει στα χέρια της το ημερολόγιο. Σοκαρισμένη, μαθαίνει όλη την αλήθεια και αναζητά τον πατέρα της αλλά είναι πολύ αργά γιατί έχει πεθάνει.
Η Derin έχει να διαλέξει ανάμεσα σε δύο δρόμους.. ή να συγχωρέσει τους πραγματικούς ενόχους και να ξεκινήσει μια νέα ζωή, ή να εκδικηθεί όσους κατέστρεψαν την ευτυχία της και διέλυσαν τη ζωή της.. διαλέγει την ΕΚΔΙΚΗΣΗ.

Διαγράφει όλο το παρελθόν της και με καινούργια ταυτότητα επιστρέφει και κινείται ανάμεσα στους ανθρώπους που της στέρησαν τον πατέρα της και τα παιδικά της χρόνια. Το όνομά της δεν είναι Derin Çelik αλλά Yağmur Özden, κανείς δεν γνωρίζει τον σκοπό της και κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί πόσο πολύ επικίνδυνη μπορεί να είναι αυτή η νέα και όμορφη γυναίκα. Αντίθετα η Derin τους ξέρει όλους πολύ καλά και από τον καθένα ξέρει τι θα πάρει…!

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ δεν αργεί να ξεκινήσει και θα οδηγήσει μέχρι το θάνατο.. όμως η Derin είναι πραγματικά έτοιμη για αυτό το ταξίδι ή θα μπλεχτεί στα δίχτυα του έρωτα και θα ανατραπούν τα σχέδια της;

ΣΕΝΑΡΙΟ: Berkun Oya
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Mesude Eraslan
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ: Beren Saat, Yiğit Özşener, Mert Fırat, Zafer Algöz, Arzu Gamze Kılınç, κ.α
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: DISNEY & KANAL D/IN D HOUSE

Νάνσυ Νικολαϊδου