Ειρήνη Νικολοπούλου: «Είμαστε ακόμη εδώ και μας έχουν πει να μη φύγουμε»

Ειρήνη Νικολοπούλου

"Φοβούνται οι άνθρωποι εδώ, έχουν κλειστεί όλοι μέσα".

Η Ειρήνη Νικολοπούλου αποκλείστηκε σε ξενοδοχείο στον Βόλο, λόγω της κακοκαιρίας Daniel. Η δημοσιογράφος, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας κοινοποιούσε μέσα από τα social media σοκαριστικές εικόνες από την καταστροφή.

Μιλώντας στο tlife.gr, η Ειρήνη Νικολοπούλου είπε: «Δεν έχει γίνει ακόμη ο απεγκλωβισμός. Είμαστε ακόμη εδώ και μας έχουν πει να μη φύγουμε. Είμαστε στον 4ο όροφο.

Τώρα (απόγευμα Τρίτης 5/9) είναι η χειρότερη στιγμή όλης της ημέρας. Οι διάφοροι άνθρωποι που κυκλοφορούσαν μέχρι τώρα με αυτοκίνητα σταματήσαν λίγο, αλλά η κατάσταση είναι χειρότερη από ό,τι ήταν το πρωί. Στο ξενοδοχείο είμαστε 55 άτομα. Είχαν έρθει αρκετοί άνθρωποι για έναν γάμο. Ο κ. Μπέος είναι δίπλα μας, μας στέλνει την Πυροσβεστική, δεν έχουμε ανάγκη αυτή τη στιγμή να τραβήξουν νερό, απλά δεν έχουμε ρεύμα. Πλησιάζει το βράδυ και δεν έχουν καταφέρει να αποκατασταθεί αυτό».

«Φοβούνται οι άνθρωποι εδώ, έχουν κλειστεί όλοι μέσα. Έχω μια άλλη αντιμετώπιση μιας κατάστασης λόγω εμπειρίας, απλά προσπαθώ όσο μπορώ να ενημερώνω ότι είμαστε εδώ, να μην το ξεχνάνε. Είμαστε το μόνο κτίριο στο κέντρο που είμαστε 55 άτομα εδώ μέσα. Προσπαθώ να παραμένω ψύχραιμη και να ενημερώσω τους πάντες να έχουν στο μυαλό τους ότι δεν είμαστε 1-2 άνθρωποι αλλά 55.

Η είσοδος είναι πολύ εύκολο να πλημμυρίσει. Επειδή είμαστε στον 4ο τους είχαν πει ότι είχαν κλείσει τα φρεάτια. Είχαν κλείσει τελείως και επειδή έβρεχε πάρα πολύ θα πλημμυρίζαμε και από τον τέταρτο προς τα κάτω. Δεν είναι και τόσο απλό… Η οικογένεια μου ανησυχεί πάρα πολύ και η κόρη μου και τα ανίψια μου». τόνισε στο TLIFE η Ειρήνη Νικολοπούλου.