«Είπα «ναι» στους Βασιλιάδες γιατί ήμουν άνεργος

Ποιος πρωταγωνιστής της σειράς έκανε τη δήλωση;

«Δεν φοβήθηκα να πω το ναι, γι' αυτό τον ρόλο. Πήρα την απόφαση γιατί η πρόταση μου ήρθε σε μια περίοδο που ήμουν άνεργος και αποφάσισα να το κάνω…», λέει ο πρωταγωνιστής των Βασιλιάδων. 

Ο ηθοποιός μιλάει και για το αβέβαιο μέλλον της σειράς. «Δεν έχουμε ολοκληρώσει τα γυρίσματα όπως έπρεπε, όμως έχουμε κάνει αρκετά για να προβάλει το κανάλι αυτή τη σεζόν. Τα επεισόδια για την επόμενη σεζόν δεν τα έχουμε γυρίσει και από όσο ξέρω το κανάλι θέλει η σειρά να συνεχιστεί. Τώρα, για το πότε θα γυριστούν αυτά τα επεισόδια, απ' όσο ξέρω, μάλλον από Σεπτέμβριο θα ξεκινήσουμε.

Ο Νίκος Αναδιώτης, περιγράφοντας το κλίμα που επικρατεί πίσω από τις κάμερες, λέει: «Περνούσα πάρα πολύ ωραία, γιατί όλοι ήταν cool, τα παιδιά ήταν πολύ καλοί χαρακτήρες, με αγκάλιασαν και οι μεγάλοι και οι μικροί και ποτέ δεν είχαμε γκρίνια. Ρώτησα και έμαθα ότι αυτό δεν συμβαίνει σε όλες τις δουλειές. θα μπορούσαν να μου έχουν κόψει τα φτερά από την πρώτη στιγμή».

Όσο για το στοιχείο εκείνο που κέντρισε τον ηθοποιό στο ρόλο του Μηνά… «Ο Μηνάς είναι ένα παιδί λαϊκό, με αρχές, αγαπάει πολύ και προστατεύει τα αγαπημένα του πρόσωπα, την οικογένειά του, την αδελφή του, τον κολλητό του. Είναι ντόμπρος, ειλικρινής στους φίλους του, αλλά δε συμβαίνει αυτό και με τις γυναίκες».

Διαβάστε ακόμα:

Φινάλε – βόμβα για τους Βασιλιάδες! Θα ζήσει η Νεφέλη;

Ηθοποιός παραδέχεται ότι εκμεταλλεύτηκε την εμφάνισή του στη σχέση του με τις γυναίκες