«Έφυγε» ο Αλκέτας Παναγούλιας

Ο Αλκέτας Παναγούλιας, ο προπονητής που οδήγησε την Εθνική ποδοσφαίρου στα τελικά του Euro 1980 και του Μουντιάλ 1994, "έφυγε" από τη ζωή το βράδυ της Δευτέρας σε ηλικία 78 ετών στο σπίτι του στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ.

O πιο επιτυχημένος Έλληνας προπονητής της τελευταίας 50ετίας, δεν είναι πια στη ζωή. Ο Αλκέτας Παναγούλιας, που συνέδεσε την πορεία του με τον Άρη και την Εθνική ομάδα, την οποία οδήγησε στο Euro 1980 και το MUNDIAL 1994 πέθανε σε ηλικία 78 ετών, έπειτα από μάχη με σοβαρά προβλήματα υγείας. Ο Παναγούλιας κέρδισε πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό, ενώ κάθησε και στον πάγκο της Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ για τρία χρόνια, ενώ το 1984 οδήγησε την Ολυμπιακή ομάδα των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες.

Η κηδεία του θα γίνει στην αμερικανική πρωτεύουσα, αν και υπήρξε η σκέψη η σορός του να μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη, την αγαπημένη του πόλη.  

Στη φωτογραφία, ο Παναγούλιας κάνει δηλώσεις στον Μανώλη Μαυρομμάτη, μετά τη λήξη του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 2-1 στο Ολυμπιακό στάδιο στις 15 Φεβρουαρίου 1987!

Δείτε το βίντεο με τα γκολ και τις δηλώσεις Παναγούλια!