Έφυγε από το Epsilon – Ξεκινά στον ΣΚΑΪ

Ποια θα είναι εκπομπή που θα παρουσιάζει;

Ο Eυτύχης Μπλέτσας μας «ταξίδευε» μέχρι πρότινος με το «Ταξίδι στις γεύσεις» μέσα από τη συχνότητα του Epsilon, ωστόσο η συνεργασία του με το κανάλι «λύθηκε» και ο μάγειρας μετακόμισε στο νέο του τηλεοπτικό σπίτι τον ΣΚΑΪ με την νέα εκπομπή Happy Cook που έρχεται από τις 15 Δεκεμβρίου.

Το δελτίο τύπου του ΣΚΑΪ:
«Happy Cook» με τον ΕΥΤΥΧΗΣμένο μάγειρα κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ από τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου και θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 14.30.

Ο Ευτύχης Μπλέτσας έρχεται στον ΣΚΑΙ ως «Happy Cook» και μαγειρεύει από Θεσσαλονίκη για όλη την Ελλάδα! Είναι ο ΕΥΤΥΧΗΣμένος μάγειρας που θα κρατάει συντροφιά στους τηλεθεατές κάθε μεσημέρι και θα δείχνει συνταγές, έξυπνα tips και τρόπους για να κάνουν τη διατροφή τους πιο ενδιαφέρουσα και ισορροπημένη. Η θετική διάθεση και το χιούμορ δεν λείπουν, όπως φυσικά και η κιθάρα του που συνοδεύει πάντα τις ευφάνταστες συνταγές του.

Ο ΕΥΤΥΧΗΣμένος μάγειρας είναι εδώ για να κάνει τις συνταγές στην κουζίνα παιχνιδάκι και την ζωή μας πιο χαρούμενη. Οι γατούλες στο παράθυρο και ο σκύλος στις βόλτες εκτός σπιτιού συντροφεύουν τον Ευτύχη σε αυτό το Γευστικό  ταξίδι στις πιο νόστιμες, απλές και “λιχουδιαστές” συνταγές που παντρεύουν το γρήγορο μοντέρνο φαγητό με την Κουζίνα της Μαμάς.

Στοιχεία που χαρακτηρίζουν -διαφοροποιούν την εκπομπή:

Σαλονικιότικος “αέρας” με ψώνια και βόλτα στη Θεσσαλονίκη
Ευφάνταστες συνταγές που θέλει ο θεατής να φτιάξει.
Προτάσεις για ισορροπημένη και οικονομική διατροφή
Γάτες έξω από το παράθυρο της κουζίνας
Τραγούδι με κιθάρα στους τίτλους τέλους.