Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Αναστάσης Δαφνής – Συγκινεί το μήνυμα της οικογένειας του

Αναστάσης Δαφνής

Σε ηλικία μόλις 30 ετών...

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο έχει σκορπίσει τις τελευταίες ώρες η είδηση πως ο Αναστάσης Δαφνής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 30 ετών. Ο νεαρός δημοσιογράφος απεβίωσε το πρωί του Σαββατου έπειτα από νοσηλεία 77 ημερών και 14 χειρουργεία.

«Έτσι ξαφνικά, όπως μπήκε στις ζωές μας και τις ομόρφυνε με την καλοσύνη του, με το μόνιμο χαμογελό του, με την αισιοδοξία του, έφυγε σήμερα το πρωί ο Δημοσιογράφος Αναστάσης Δαφνής σε ηλικία . Αγωνίστηκε για δυόμιση ολόκληρους μήνες με 14 χειρουργεία και έμεινε 77 ημέρες στο νοσοκομείο έχοντας πλάι του την μητέρα του» σημειώνει στη σχετική δημοσίευση η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου, φίλη και δασκάλα του Αναστάση Δαφνή συμπληρώνοντας πως «την Δευτέρα 11 Μαΐου θα γιόρταζε τα γενέθλια του και θα γινόταν 30 ετών».

Λίγες ώρες αργότερα, η οικογένεια και η μητέρα του  νεαρού δημοσιογράφου, που δεν έφυγε καθόλου από το πλευρό του καθ΄όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του, έγραψε ένα συγκινητικό κείμενο στα social media.

«Καλό ταξίδι Αναστάση… Μετά από πολύμηνη μάχη για τη ζωή του, ο αγαπημένος μας Αναστάσιος Ευάγγελος Δαφνής κατέληξε το πρωί του Σαββάτου 16/5/2020. Ο Αναστάσης έφυγε από τη ζωή, όμως μένει και θα μένει πάντα δίπλα μας σε κάθε χαμόγελο που μας πρόσφερε και σε κάθε όμορφη στιγμή που μας χάρισε. Έζησε τη ζωή του στο έπακρο, με τους δικούς του κανόνες και την ευχαριστήθηκε πραγματικά. Μπορεί η πορεία του δίπλα μας να ήταν σύντομη, ήταν όμως γεμάτη γέλια, χαρά και αγάπη».

«Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη που μας προσφέρετε και την αγάπη που του δείξατε. Η επαγγελματική ζωή του Αναστάση ήταν πολύ συχνά μπροστά στις κάμερες, όμως σε αυτή τη δύσκολη περίοδο θα θέλαμε την κατανόηση, τη διακριτικότητα σας και το σεβασμό στο πένθος μας – Η οικογένεια του».