Έφυγε από τη ζωή γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος

δημοσιογράφος

Θλίψη στον δημοσιογραφικό χώρο σκόρπισε η είδηση του θανάτου του!

“Ένας δικός μας άνθρωπος, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καρανικόλας, έφυγε σήμερα από τη ζωή. Ο Δημήτρης όλων μας, ο Δημήτρης της ΕΡΤ, έδινε όλο το προηγούμενο διάστημα με αξιοπρέπεια τη μάχη με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε”, αναφέρει δημοσίευμα στο site της ΕΡΤ για τον χαμό του συναδέλφου.

Και συνεχίζει το δημοσίευμα: “Ο Δημήτρης Καρανικόλας γεννήθηκε στον Άλιμο, το 1961. Ήταν παντρεμένος με την Αμαλία Κοντορούση και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, την Ελένη και τον Γιώργο.

Ο Δημήτρης Καρανικόλας είχε αρχίσει να δείχνει την κλήση του στη δημοσιογραφία ήδη από το 1981, όπου και ασκούσε το λειτούργημα του δημοσιογράφου, ενώ από το 1995 μέχρι σήμερα εργαζόταν στην ΕΡΤ.

Στην εικοσιπεντεατή, και πλέον, παρουσία του στη δημοσιογραφία είχε καλύψει γεγονότα, εντός και εκτός Ελλάδος, που αφορούσαν στην πολιτική, στην Παιδεία, στην Εκκλησία, στον χώρο της υγείας και στο αστυνομικό ρεπορτάζ, ενώ του είχαν ανατεθεί δεκάδες αποστολές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Είχε επίσης εργαστεί στις εφημερίδες ΕΘΝΟΣ, ΕΘΝΟΣ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ΑΥΡΙΑΝΗ, ΕΞΟΡΜΗΣΗ, Η ΒΡΑΔΥΝΗ και ΗΜΕΡΗΣΙΑ.

Πηγή: newsit.gr