«Έφυγα από το «J2US» πριν γίνω ρεζίλι»!

Ποιος εγκατέλειψε το show του MEGA;

Η Τζίνα Περιμένη είναι μια καταξιωμένη στυλίστρια που έχει δώσει το στίγμα της μέσα από πολλές δουλειές εδώ και αρκετά χρόνια τώρα. Με αυτό το κριτήριο η εταιρία παραγωγής του Just την επέλεξε για στυλίστρια του πολυσηζητημένου σόου. Από το πρώτο live όμως, τα πράγματα φάνηκαν ότι δεν πήγαιναν καλά, ενώ το ποτήρι ξεχείλησε μετά το τέλος του δεύτερου live.

H Τζίνα Περιμένη, μίλησε στην εφημερίδα Espresso και τη δημοσιογράφο Τεριάννα Παππά και εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν στην αποχώρηση. «Έφυγα πριν γίνω ρεζ'ιλι, αν δεν έχω γίνει ήδη με αυτήν τη κατάσταση. Με το Mega δεν έχω κανένα πρόβλημα, μιλάω αποκλειστικά για την εταιρεία παραγωγής. Δεν ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους σε κανένα επίπεδο». Η ενδυματολόγος συνεχίζει λέγοντας:» Καταρχάς οι καλλιτέχνες είναι δυσαρεστημένοι από την πρώτη στιγμή. Τους έχουν πεταμένους, δε τους προσέχει κανείς.Δε μου έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο στα 20 χρόνια που δουλεύω. Με ανάγκασαν να φύγω, λέγοντας ψέμματα και δημιουργώντας μου τρομερό ψυχολογικό στρες».

«Κρίμα που ένα τόσο μεγάλο κανάλι κάνει μια τέτοια δουλειά που η εκτέλεση της είναι δραματικά χάλια, ζητώ δημόσια συγνώμη από το Mega,διότι με τόσες τρικλοποδιές δεν ανταποκρίθηκα 'οπως ήθελα και οπως επιβάλλουν η πείρα μου και το όνομα μουστις προσδοκίες τους. Ειλικρινά όμως δε φταίω», καταλήγει.

Διαβάστε όλα τα νέα για το J2US εδώ!