Εδώ κρατείται ο Δημήτρης Λιγνάδης

Δημήτρης Λιγνάδης

Δημήτρης Λιγνάδης - Όσα μεταδόθηκαν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha για τις συνθήκες κράτησής του.

Ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μεταδόθηκε από το κεντρικό δελτίο του Alpha και την Ηρώ Καριοφύλλη σχετικά με το μέρος και τις συνθήκες όπου είναι προφυλακιστέος ο Δημήτρης Λιγνάδης για το κακούργημα του βιασμού κατά συρροή. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης από το απόγευμα της Παρασκευής βρίσκεται στις φυλακές Τριπόλεως.

Η δημοσιογράφος ανέφερε ότι αρχικά ο Δημήτρης Λιγνάδης πέρασε από συνέντευξη από τον διευθυντή των φυλακών και θα παραμείνει στον χώρο όπου βρίσκεται για επτά ημέρες μαζί με άλλους τρεις κρατούμενους. Η συγκεκριμένη φυλακή δεν είναι υψίστης ασφαλείας. Όλοι οι κρατούμενοι εκεί είναι είτε υπόδικοι είτε κατάδικοι με βαριά κακουργήματα και σεξουαλικά εγκλήματα.

Ο ίδιος στην συνέντευξή του με τον διευθυντή ανέφερε ότι οι εγκαταστάσεις είναι σε καλή κατάσταση κι ότι περίμενε να είναι χειρότερα. Τον περιγράφουν καταβεβλημένο και σοκαρισμένο ενώ δεν μιλά πολύ. Δεν ζήτησε να είναι σε κάποιο κελί μόνος του μετά την επαταήμερη παραμονή του καθώς, όπως ανέφερε, δεν φοβάται. Έπειτα θα μπει σε πτέρυγα, όπου θα κρατείται με 20 ακόμα άτομα. Τέλος δεν ζήτησε σε αρχικό στάδιο να εξεταστεί από ψυχολόγο.