«Έχω αμφιβολίες για το αν η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει τελέσει την πράξη»

Ρούλα Πισπιρίγκου

Η δήλωση που έκανε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου στο Πρωινό.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό και η έρευνα για τον θάνατο των τριών παιδιών της συνεχίζεται. Ο δικηγόρος της, Όθωνας Παπαδόπουλος, σε δηλώσεις του στο Πρωινό, σημείωσε μεταξύ άλλων πως πλέον έχει αμφιβολίες για το αν η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι ένοχη.

Συγκεκριμένα, όταν ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε: «Έχετε πειστεί για την αθωότητά της εσείς;», ο κ. Παπαδόπουλος απάντησε:

«Πριν ασχοληθώ με την υπόθεση, ακούγοντας αυτά που ακούγονταν στα ΜΜΕ, ήμουν 100% πεπεισμένος ότι έχει τελεστεί η πράξη. Όταν διάβασα τη δικογραφία και γνώρισα από κοντά την κ. Πισπιρίγκου, έχω πάμπολες αμφιβολίες για το αν έχει τελεστεί η πράξη από την ίδια.

Δεν ξέρω τι πιθανότητα θα μπορούσε να προσδιορίσει ο κάθε τηλεθεατής και κάθε πολίτης στο μυαλό του, αν όμως μία στο εκατομμύριο η γυναίκα αυτή έχασε τρία ανήλικα και μετά από όλη αυτή την περιπέτεια που υφίσταται βρέθηκε και στη φυλακή, τότε είναι κάτι που πραγματικά πρέπει να μας απασχολήσει άμεσα. Θα πρέπει πολύ γρήγορα να διερευνηθεί η υπόθεση αυτή, να αποδειχθεί το τί έγινε, γιατί υπάρχει αυτή η περίπτωση -δεν μπορεί να την αποκλείσει κανείς, αντιθέτως υπάρχουν πολλά ερωτηματικά που γεννούνται από τη δικογραφία».