» Έχει γούστο…την Κύριακη», η Μπήλιω Τσουκαλά επιστρέφει με εβδομαδιαία εκπομπή!

Η εκπομπή αναδεικνύει την Ελλάδα της δημιουργίας, μέσα από τους ανθρώπους και το έργο τους!

 Μετά από εννέα χρόνια καθημερινής παρουσίας στη Δημόσια Τηλεόραση, το » Έχει Γούστο» με την Μπήλιω Τσουκαλά γίνεται εβδομαδιαίο και μεταδίδεται κάθε Κυριακή 4-6 μ.μ. από τη ΝΕΤ.

Η εκπομπή που αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές στην Ελλάδα, αλλά και τον Απόδημο Ελληνισμό, θα τους κρατά συντροφιά κάθε Κυριακή  μεσήμερι με ένα δίωρο γεμάτο από πρόσωπα του πολιτισμού, ιστορίες, αναμνήσεις και μουσικές.

Η εκπομπή » Έχει Γούστο …την Κυριακή» με την Μπήλιω Τσουκαλά θα συμπυκνώνει τις συναντήσεις ανθρώπων που διέγραψαν την δική τους πορεία στην πολιτισμική ιστορία αυτού του τόπου, μέσα από αφηγήσεις, εξομολογήσεις, αναπάντεχες αναδρομές στη μνήμη, αλλά και ξαφνιάσματα του παρόντος, αφού η πολιτιστική επικαιρότητα θα είναι και πάλι βασικός γνώμονας της εκπομπής.

Το » 'Εχει Γούστο… την Κυριακή»  αναδεικνύει την Ελλάδα της δημιουργίας, μέσα από τους ανθρώπους και το έργο τους, κρατώντας συντροφιά το μεσήμερι της Κυριακής με ζωντανή μουσική και καλεσμένους στο πλατό, δίνοντας το στίγμα της αισιοδοξίας και της ελπίδας που όλοι έχουμε ανάγκη σήμερα.

Διαβάστε ακόμη

Ποιες είναι οι νέες εκπομπές της ΝΕΤ;

Ποια παρουσιάστρια ειδήσεων της ΝΕΤ φροντίζει αυτό το λευκό άλογο;

ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτή είναι η τριάδα που θα αντικαταστήσει την Μπήλιω Τσουκαλά