Ε. Παπαβασιλείου: Κάνει πρόβα νυφικού και μιλά για το γάμο των ονείρων της!

Δείτε φωτογραφίες!

 Πρόβα νυφικού κάνει η Έλενα Παπαβασιλείου και μιλά για τους άντρες, τις σχέσεις και το γάμο των ονείρων της. Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός Έλενα Παπαβασιλείου ντύθηκε για πρώτη φορά νυφούλα και ποζάρει όλο χάρη στο “OK!”

“Ο άντρας που θα μπορέσει να με ξεκλειδώσει, που θα με αγαπήσει δίχως όρια, θα είναι και αυτός που θα τα δώσω όλα και τελικά θα παντρευτώ”, αποκάλυψε η όμορφη Έλενα, προσθέτοντας: “Θα μου άρεσε να κλεφτούμε με τον αγαπημένο μου. Το βρίσκω πολύ ρομαντικό να πάμε οι δυο μας σε ένα εκκλησάκι, χωρίς καλεσμένους, προσκλητήρια και μπομπονιέρες και να κάνουμε την τρέλα μας, επειδή είμαστε πολύ ερωτευμένοι και νιώθουμε σίγουροι ο ένας για τον άλλο!”

Ωστόσο, η ίδια πως αυτήν την περίοδο δεν είναι ερωτευμένη: “Δεν είμαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο,αλλά λένε ότι ο έρωτας έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις”.

Για την πρόταση γάμου που αρνήθηκε στο παρελθόν δήλωσε: “Ε, δεν τον άφησα και στην εκκλησία τον άνθρωπο! Είμαι τυχερή που υπήρξαν κάποιοι άνθρωποι που αισθάνθηκαν ότι είμαι η γυναίκα της ζωής τους. Για μένα, ο άντρας που θα μπορέσει να με ξεκλειδώσει και θα βγάζει από μέσα μου και το παιδί και τη γυναίκα, που θα με αγαπάει δίχως όρια, θα είναι ο άντρας που θα του τα δώσω όλα και τελικά θα παντρευτώ. Δεν ήταν γραφτό να γίνει με τους ανθρώπους που είχα σχέση μέχρι τώρα…”.


Διαβάστε περισσότερα στο TLIFE