Δραματικοί διάλογοι ψάχνοντας το Boeing 777 των Malaysian Airlines: «Υπάρχει κάτι εκεί κάτω!» – Νέο επεισόδιο με αγανακτισμένους συγγενείς αγνοουμένων

- Με άδεια χέρια επέστρεψαν τα αεροσκάφη που έσπευσαν στην περιοχή όπου εντοπίστηκαν πιθανά συντρίμμια του αεροπλάνου – φάντασμα

 Ομίχλη, βροχή και μετά σκοτάδι. Οι ελπίδες πως βρέθηκαν συντρίμμια του αγνοούμενου Boeing της Malaysia Airlines, 2.500 χιλιόμετρα νοτιο-δυτικά του Περθ δεν επιβεβαιώνονται. Κανείς δεν ξέρει αν οι συγγενείς των 239 επιβαινόντων που αγνοούνται από τις 8 Μαρτίου, θα μπορέσουν να μάθουν για την τύχη των δικών τους ανθρώπων.

Οι πιθανότητες τα δυο αντικείμενα να είναι συντρίμμια του μοιραίου αεροπλάνου αυξήθηκαν όταν μέλος του πληρώματος του αμερικανικού αεροσκάφους P-8 Poseidon φώναξε: «κάτι υπάρχει εκεί κάτω!».
Δημοσιογράφος του ABC που βρισκόταν στο αεροπλάνο μετέδωσε ότι το πλήρωμα του είπε για τις ενδείξεις των ραντάρ. Αλλά όπως πρόσθεσε, είναι ακόμη νωρίς για να πει κανείς αν οι ενδείξεις του ραντάρ, οδηγούν σε συμπέρασμα για το αν πρόκειται για τα συντρίμμια του Boeing.

Διαβάστε περισσότερα στο NewsIT