Δούκισσα Νομικού: Στο Θέμο μιλάω στον πληθυντικό!

" Θεωρώ ότι το Dancing with the stars, όπως και το Just the two of us, είναι από τα πιο ενδιαφέροντα σόου"

Η Δούκισσα Νομικού φωτογραφήθηκε στο ΟΚ χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μίλησε στον Αστέρη Κασιμάτη για τη συνεργασία της με το Θέμο Αναστασιάδη!

 Έμαθες ποιος είχε την ιδέα να βρεθείς στο ΟΛΑ;

Δεν το ρώτησα, αλλά νομίζω πως ήταν ιδέα του ίδιου του Θέμου. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και συμπάθεια και να σου πω την αλήθεια, απάντησα σχεδόν αμέσως θετικά γιατί ήξερα ότι θα περάσω καλά. Είμαι «παίχτης ψυχολογίας» και λειτουργώ καλύτερα σε ένα περιβάλλον που δείχνει να με εμπιστεύεται. Πρέπει να σου πω ότι πλέον ένα βασικό κίνητρο για μια συνεργασία είναι να βλέπω ότι υπάρχει διάθεση να με στηρίξουν και να με καθοδηγήσουν.Και σε αυτή την εκπομπή υπάρχει μπόλικη.

Θα ήθελες να ήσουν τελικά στο DWTS III ή δίστασες;

Ναι, δίστασα  βλέποντας στην επίσημη φωτογράφιση των κριτών για το παιχνίδι τον κύριο Λάτσιο να κρατάει τον βαθμό 3. Επιστρέφει με άγριες διαθέσεις φαίνεται (Γελάει) Θεωρώ ότι το Dancing with the stars όπως και στο Just th two of us είναι από τα πιο ενδιαφέροντα σόου που έχουν προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση. Πέρσι θα συμμετείχα με μεγάλη χαρά, φέτος όμως, δυστυχώς, δεν υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος για πρόβες. Ετοιμάζω κάποια πράγματα που θα ανακοινώσω σύντομα και είμαι ενθουσιασμένη. 

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός είναι ο Θέμος Αναστασιάδης πίσω από τις κάμερες;

Ο Θέμος είναι από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Είναι ένας τζέντλεμαν με άψογους τρόπους. Κάθε φορά που μιλάμε προσπαθεί να με κάνει να νιώσω άνετα και να με χαλαρώσει. Το αστείο βέβαια  είναι ότι on-camera του μιλάω στον ενικό, ενώ πίσω από τις κάμερες του μιλάω στον πληθυντικό!

Πρόσφατα δήλωσες για το Χρήστο Χολίδη ότι έχεις πει ήδη αρκετά και πως πλέον θέλεις να προστατεύσεις τη σχέση σας. Θεωρείς ότι η υπερβολική έκθεση μπορεί να τη βλάψει;

Αν θέλεις να σου μιλήσω ειλικρινά, η αλήθεια είναι πως με αγχώνει το γεγονός ότι μας έχουν ταυτίσει μαζί.Ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να καταλήξει μια σχέση. Είμαι καλά, πολύ καλά θα έλεγα, αλλά πάντα με άγχωναν οι δημόσιες ανακοινώσεις που αφορούν προσωπικά θέματα. Καταλαβαίνω ότι η δουλειά των δημοσιογράφων είναι να ρωτούν, όμως αυτό που θέλει είναι να κρατηθεί μια ισορροπία.

Στην πρεμιέρα του ΟΛΑ, ο Χρήστος εμφανίστηκε δίπλα σου και πολλοί είπαν ότι ήταν προγραμματισμένη αυτή επίσκεψη στο πλατό.

Προφανώς και ήταν προγραμματισμένη από όλους τους άλλους εκτός όμως από εμένα. Δεν ήρθε μόνος του ο άνθρωπος. Τον πίεσαν και μάλιστα πολύ.

Διαβάστε ακόμα

Επιστρέφει στο αμφιθέατρο της ΑΣΟΕ

Η πρεμιέρα του «ΟΛΑ Μπάχαλο»