Δώρα Ζέμπερη: Εξέλιξη “φωτιά” στην υπόθεση της εφοριακού ανατρέπει τα δεδομένα!

Δώρα Ζέμπερη

Ένα νέο σημαντικό στοιχείο που έφερε στο φως η εργαστηριακή έρευνα του τεχνικού συμβούλου που έχει οριστεί στην υπόθεση της άτυχης εφοριακού, αποκάλυψε το «Τούνελ».

Ο γενετιστής  Γιώργος Φιτσιάλος σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή, ανέφερε πως εντόπισε ένα δεύτερο «ορφανό» DNA, αυτή τη φορά στο μπουφάν της Δώρας Ζέμπερη.

[dfp_ads id=236982]

«Στην αρχή βρήκαμε το γενετικό υλικό ανδρός στα νύχια του θύματος, που μαρτυρούσε πως είχε προηγηθεί πάλη μεταξύ τους. Στη συνέχεια η έρευνα αποκάλυψε την ύπαρξη ενός δεύτερου διαφορετικού DNA άλλου ανδρός. Το στοιχείο αυτό δεν βρέθηκε σε κάποιο τυχαίο σημείο, αλλά στην εσωτερική τσέπη του μπουφάν της που σημαίνει πως το άτομο αυτό προσπάθησε να ληστέψει τη Δώρα. Τα ευρήματα αυτά δείχνουν πως υπήρχαν δύο ακόμη άτομα στον τόπο», τόνισε ο κ. Φιτσιάλος.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η νομική εκπρόσωπος της μητέρας και των αδελφών της άτυχης εφοριακού, Γιάννα Παναγοπούλου. «Τα ευρήματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. και του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας, είναι αναμφισβήτητα σημαντικά. Ο Ανακριτής ζήτησε νέες έρευνες για να διαπιστωθεί αν ταυτοποιούνται  με κάποιον σεσημασμένο. Είναι πρόωρο να βγάλουμε το οποιοδήποτε συμπέρασμα. Οποτεδήποτε βρεθεί κάποιο άτομο που να ταυτιστεί, θα έχουμε εξελίξεις. Η οικογένεια της Δώρας έχει εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη που μελετά τα ευρήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Αγγελική Νικολούλη επέμενε πως πρέπει να συνεχιστεί η έρευνα και να δοθούν απαντήσεις  για τα δύο  «ορφανά» DNA, για να μη μείνουν σκιές στη φρικτή αυτή δολοφονία και μάλιστα σε έναν τόσο ευαίσθητο χώρο όπως αυτόν του νεκροταφείου.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στον αέρα της εκπομπής…

Πηγή: anikolouli.gr