Δολοφονία οπαδού στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Τον έκαιγαν στο σώμα με καπνογόνο και τον χτυπούσαν με λοστούς»

ΑΕΚ

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες από τη στιγμή της επίθεσης των Κροατών χούλιγκαν.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από τη δολοφονική επίθεση των Κροατών χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στους οπαδούς της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας (7/8).

Οι χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ ήρθαν αποφασισμένοι να σκοτώσουν, με την οικογένεια της ΑΕΚ να θρηνεί την απώλεια του 29χρονου Μιχάλη, ο οποίος έπεσε νεκρός από μαχαιριά.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους τρεις τραυματίες που νοσηλεύονται στο νοσοκομέιο, ο νεαρότερος (21 ετών) που είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση, έχει πολλαπλά αιματώματα στο κεφάλι από χτυπήματα. Είναι σταθερή η κατάσταση του και οι γιατροί περιμένουν να δουν πως θα εξελιχθούν τα επόμενα 24ωρα τα αιματώματα.

Ο δεύτερος σε σοβαρότητα τραυμάτων, οπαδός της ΑΕΚ που ζει τον περισσότερο καιρό στην Γαλλία και είχε βρεθεί στη Φιλαδέλφεια για να πάρει το διαρκείας του, έχει επίσης βαριά χτυπήματα στο κεφάλι, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σπασμένα κόκκαλα στην μέση.

Οι λεπτομέρειες της επίθεσης στον συγκεκριμένο οπαδό της ΑΕΚ σοκάρουν, καθώς αυτός προσπάθησε να καλυφθεί σ’ ένα χαντάκι και οι χούλιγκανς τον έκαιγαν στο σώμα με το καπνογόνο και ταυτόχρονα τον χτυπούσαν με λοστούς.

Όσον αφορά τον τρίτο οπαδό, έχει ελαφρύτερα χτυπήματα στο κεφάλι, αλλά είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Όπως αναφέρει η ΑΕΚ, τόσο ο αδικοχαμένος Μιχάλης όσο και οι τρεις οπαδοί που βρίσκονται στο νοσοκομείο είναι θύματα και των Κροατών κι Ελλήνων εγκληματιών, αλλά και της εγκληματικής στάσης της Αστυνομίας.

Πηγή: newsit.gr