Δολοφονία Μαρίνας Κουκουλιάτα: Ο ξάδερφος της άτυχης κοπέλας μιλά στην Tatiana Live!

Τι είπαν στην κάμερα της εκπομπής οι δικηγόροι των δύο πλευρών;

Στην κάμερα της εκπομπής “Tatiana Live” μίλησε ο ξάδερφος της άτυχης Μαρίνας Κουκουλιάτα, που δολοφονήθηκε από τον 33χρονο φίλο της. Επίσης, μίλησαν και οι δικηγόροι των δύο πλευρών, έπειτα από την καταδίκη του δράστη.

Ο Μανώλης Παππάς, δικηγόρος της οικογένειας της Μαρίνας είπε: «Η οικογένεια, εν μέρει, αισθάνεται δικαιωμένη, έχει λάβει εν μέρει μια ηθική ικανοποίηση για τον τραγικό θάνατο της Μαρίνας από το χέρι του δολοφόνου και θα τα πούμε ξανά στον δεύτερο βαθμό».

Ο Τάσος Μεστροπιάν, ξάδερφος της Μαρίνας είπε από την πλευρά του: «Από τη στιγμή που πήραν για ανάκριση τον δράστη, έφερε μαζί το κινητό τηλέφωνο της Μαρίνας. Από εκεί με την πίεση που ασκήθηκε από τους αστυνομικούς, ομολόγησε ότι έχει κάνει αυτή την πράξη. Μου έλεγε ότι είναι πολύ καλό παιδί και ότι θέλει να παντρευτούν κάποια στιγμή, να κάνει οικογένεια μαζί του. Τον αγαπούσε».

Ο Γιάννης Μαρακάκης, δικηγόρος του 33χρονου, είπε: «Η ποινή για εμάς είναι σημαντική διότι αποδείχθηκε ότι δεν έπρεπε να επιβληθεί η εσχάτη των ποινών στον κατηγορούμενο, ωστόσο, θεωρούμε ότι στο εφετείο αφενός θα αποδειχθεί ότι ο άνθρωπος αυτός βρισκόταν σε άμυνα και δεν το τέλεσε εν βρασμώ ψυχικής ορμής και αφετέρου θεωρούμε ότι έπρεπε να του αναγνωριστούν ελαφρυντικές περιστάσεις».