Δολοφονία Καραϊβάζ: Συγκινημένη η σύζυγος του δημοσιογράφου – «Νιώθω δικαιωμένη, η ελληνική Δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει»

Γιώργος Καραϊβάζ

"Ανώτατος αξιωματικός μου είχε πει ότι ήταν θέμα τιμής για την Ελληνική Αστυνομία να συλληφθούν οι δολοφόνοι του Γιώργου", τονίζει η Στάθα Αλεξανδροπούλου.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 μίλησε η Στάθα Αλεξανδροπούλου, η σύζυγος του αδικοχαμένου δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, ο οποίος έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης έξω από το σπίτι του στον Άλιμο τον Απρίλιο του 2021.

Η κυρία Αλεξανδροπούλου, με αφορμή την ανακοίνωση από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, για τη σύλληψη δύο ατόμων σχετικά με τη δολοφονία του συζύγου της, μίλησε στη Ρίτσα Μπιζόγλη, ευχαριστώντας τις ελληνικές Αρχές για την προσπάθεια και το ενδιαφέρον τους.

«Το πίστευα. Καταλαβαίνετε ότι, όταν έμαθα για τις δύο συλλήψεις, η συγκίνησή μου ήταν μεγάλη. Νιώθω δικαιωμένη. Είμαι σίγουρη ότι η υπόθεση θα φτάσει μέχρι το τέλος. Πιστεύω όμως ότι προκειμένου να προβούν σε αυτές τις συλλήψεις, έχουν όλο το πλέγμα γύρω από τη δολοφονία του Γιώργου», ανέφερε αρχικά η Στάθα Αλεξανδροπούλου-Καραϊβάζ.

«Όπως έχω ξαναπεί, ανώτατος αξιωματικός μου είχε πει ότι ήταν θέμα τιμής για την Ελληνική Αστυνομία να συλληφθούν οι δολοφόνοι του Γιώργου», τονίζει.

«Ευχαριστώ τους Έλληνες αξιωματικούς, που με πολύ κόπο και προσπάθεια κατάφεραν να συλλάβουν αυτούς τους ανθρώπους και είμαι πεπεισμένη ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει», κατάληξε στις δηλώσεις της η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ.