Δολοφονία Φιλοπάππου: Συγκλονίζει η ανοικτή επιστολή της μητέρας του 25χρονου Νικόλα στον Αλέξη Τσίπρα

Ο 25χρονος Νικόλας έπεσε νεκρός στις 16 Αυγούστου στα βράχια του Φιλοπάππου την ώρα που δεχόταν επίθεση από αδίστακτους κακοποιούς.

Ανοικτή επιστολή στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα απευθύνει η κα Λαμπρινή Μουστάκα, μητέρα του 25χρονου Νικόλα ο οποίος βρήκε φρικτό θάνατο στα βράχια του Φιλοπάππου την ώρα που δεχόταν επίθεση από αδίστακτους κακοποιούς. Η μητέρα του Νικόλα συγκλονίζει με τα όσα αναφέρει στην επιστολή της τόσο προς τον πρωθυπουργό, όσο και προς τους αρμόδιους υπουργούς αλλά και τον Δήμο Αθηναίων.

Μεταξύ άλλων η κα Μουστάκα στην επιστολή της προς τον πρωθυπουργό αναφέρει: «Στα 21 του χρόνια, ακολουθώντας και αυτός τους χιλιάδες συνομηλίκους του, που διωγμένοι από την ίδια τους την πατρίδα, έπαιρναν τον δρόμο της ξενιτιάς για ένα «καλύτερο αύριο», εγκαταστάθηκε στην Σκωτία, όπου τον καλοδέχτηκαν, τον προστάτεψαν και τον γέμισαν με αυτοπεποίθηση και σιγουριά για το μέλλον. «Η Σκωτία είναι το μέλλον», έλεγε, «η προοπτική». «Δυστυχώς η Ελλάδα είναι μόνο για διακοπές». Τώρα, λοιπόν, δεν είναι ούτε για διακοπές. Διαβάστε όλα όσα γράφει στο NewsIT