Δολοφονία 41χρονης εγκύου: Αποκαλυπτική μαρτυρία για τον σύντροφο της άτυχης Γεωργίας

Tlive

«Έβγαζε μία πολύ διαφορετική συμπεριφορά σε όλες τις κοπέλες που γνώριζε και μετά τις κακοποιούσε και σωματικά και ψυχολογικά".

Η υπόθεση με την άγρια δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Φίλος του συντρόφου της άτυχης γυναίκας μιλά στην κάμερα του Tlive και στη δημοσιογράφο Ειρήνη Πεϊβάνη για τον 39χρονο Άκη που γνωρίζει από παιδί και ο οποίος φέρεται να σκότωσε τη Γεωργία με συνεργό έναν φίλο του.

Τον χαρακτήρισε «σκοτεινό άνθρωπο, πολύ πονηρό και πανέξυπνο που συνήθιζε να συχνάζει σε φοιτητικά στέκια ώστε να προσεγγίζει νεαρές γυναίκες και να τους αποσπά χρήματα».

Πιο συγκεκριμένα, ο φίλος του 39χρονου συντρόφου, που ακόμα δεν έχει παραδεχθεί τη δολοφονία, ανέφερε στην κάμερα του Alpha:

«Τον γνωρίζω από το 2002. Είχε παραβατική συμπεριφορά και σύχναζε σε φοιτητικά στέκια της Θεσσαλονίκης. Ήταν εθισμένος στον τζόγο, στο αλκοόλ, προσπαθούσε να έχει κοντά του ανθρώπους χαμηλής νοημοσύνης ώστε να τους κάνει υποχείριά του».

«Έβγαζε μία πολύ διαφορετική συμπεριφορά σε όλες τις κοπέλες που γνώριζε και μετά τις κακοποιούσε και σωματικά και ψυχολογικά. Φερόταν πολύ άσχημα σε οποιεσδήποτε κοπέλες είχε τότε.

Υπήρξε μία μαρτυρία μίας φίλης μου, που δε βρίσκεται εδώ στη Θεσσαλονίκη, ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος την είχε απειλήσει, ότι αν δεν δουλεύει, αν δεν του φέρνει λεφτά και δε μπορεί να είναι μαζί του, αυτός είναι και δεν θα αλλάξει», δήλωσε χαρακτηριστικά στο T-live.