Δολοφονία 14χρονου: Νέα διάσταση στην υπόθεση! «Ο δράστης τριγυρνούσε με όπλο – Η δασκάλα είχε βρει σκάγια στην τάξη – Είχε πάρει αποβολή»

Νέα στοιχεία στην υπόθεση δολοφονίας του 14χρονου στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης από τον επίσης 14χρονο φίλο και συμμαθητή του.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση πως ένα παιδί μόλις 14 ετών βρήκε φριχτό θάνατο μετά από θανάσιμες μαχαιριές στο λαιμό, προκάλεσε σοκ σε ολόκληρη τη χώρα. Το ότι ένα επίσης 14χρονο αγόρι ομολόγησε την αποτρόπαιη πράξη, έκανε την όλη υπόθεση ακόμη πιο ανατριχιαστική.

Click4more: Μετάνιωσε που σκότωσε τον 14χρονο λέει ο δράστης του φρικτού εγκλήματος – Του είπε ότι ήθελε να «τα βρουν» και… επέστρεψε με κουζινομάχαιρο!
Στον 14χρονο μαθητή ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση από την εισαγγελέα πλημμελειοδικών Χριστίνα Καπαμά.

Ο ανήλικος οδηγήθηκε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι, στο δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης, όπου μετά την απαγγελία της σε βάρος του κατηγορίας, παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης. Από την ανακρίτρια ζήτησε και πήρε προθεσμία για να λογοδοτήσει αύριο το πρωί ενώπιόν της.

Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, μέσα από τις οποίες προκύπτουν συμπεράσματα σχετικά με την συμπεριφορά του 14χρονου που ομολόγησε την δολοφονία του φίλου και συμμαθητή του.

Διαβάστε για τα νέα στοιχεία στο NewsIT