«Διπλός» Αρναούτογλου την επόμενη εβδομάδα

Διαβάστε τι θα δούμε στις πρεμιέρες των δύο εκπομπών του

Δύο πρεμιέρες για τον Γρηγόρη μέσα στην επόμενη εβδομάδα αρχής γενομένης από την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011, στις 21:50 οπότε το “Money Drop” έρχεται ξανά στις οθόνες μας. Πέντε ημέρες μετά, το Σάββατο στις 21.00 ο παρουσιαστής παίρνει βαλίτσες και κάνει τα πιο απίθανα ταξίδια στον »Ομορφο κόσμο2».


Στο πρώτο επεισόδιο του »Money drop» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο στούντιο 2 ζευγάρια παικτών που θα βρεθούν αντιμέτωπα με τις απρόβλεπτες ερωτήσεις του παιχνιδιού, ποντάροντας και διεκδικώντας μέχρι και 300.000€. Το πρώτο ζευγάρι παικτών είναι δύο γιατροί, η Ελευθερία και ο Ηλίας. Οι δυο φίλοι φαίνεται να συμφωνούν και να συνεργάζονται άψογα στις περισσότερες ερωτήσεις. Mία ερώτηση που απαιτεί καλή μνήμη και λογική κρίση, αποτελεί κρίσιμο σημείο για την πορεία τους στο παιχνίδι.

Οσον για τον »Ομορφο Κόσμο 2″ ;

Πρώτος προορισμός του παρουσιαστή είναι η επαρχιακή πόλη Μπουνιόλ της Ισπανίας, γνωστή για την γιορτή της ντομάτας που διοργανώνει κάθε χρόνο. Ο Γρηγόρης φορά το λευκό του κουστούμι και ρίχνεται στον ντοματοπόλεμο! Στη συνέχεια, επισκέπτεται ένα ινδιάνικο χωριό μέσα σε ένα δάσος από καστανιές που δεν βρίσκεται στην Αμερική, αλλά στο Ελατοχώρι Πιερίας. Εκεί συναντά τον Έλληνα Ινδιάνο Τζον και συζητούν για το παιδικό όνειρο του Τζον να δημιουργήσει ένα χωριό Ινδιάνων.Συζητά με μαθητές για το τι σημαίνει για αυτούς κόκκινο και πως βλέπουν τον κόσμο σήμερα ενώ στον επόμενο τόνο συναντά την Ελλη Κοκκίνου και τραγουδά μαζί της.

Πηγή: Tvzapping