Διονύσης Αλέρτας: «Θα είμαι στο Πρωινό του ΑΝΤ1»

«Κάποια παιδάκια χτύπησαν ένα τατουάζ-μανίκι, βγήκαν στην τηλεόραση και το έπαιξαν sexy μάγειρες»!

Ο Διονύσης Αλέρτας αποκάλυψε στο περιοδικό YOU και τον Γιώργο Μπέζα ότι την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, ενώ δεν παρέλειψε να πετάξει νέα καρφιά κατά του Άκη Πετρετζίκη.

Με την τηλεόραση θα ασχοληθείς φέτος;

Θα είμαι στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και αυτό φτάνει. Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλή εκπομπή, γελάω πολύ με τα παιδιά που συμμετέχουν υπάρχει μεταξύ μας κάτι παραπάνω από καλή χημεία… Και αυτό το διαπίστωσα όσες φορές πήγα.
 
Μετάνιωσες γι' αυτά που είπες για τον πετρετζίκη: ότι δεν είναι σεφ αλλά τηλεμάγειρας;

Δεν έχω συναντηθεί ποτέ μαζί του, παλιά είχαμε πει ένα “γειά”. Σου μιλάω στα παντελόνια που φοράω, δεν έχω μετανιώσει για τίποτα! Πήγαν να με βάλουν οι άλλοι σε ένα παιχνίδι αλλά νομίζω οτι τους “έπαιξα” κι εγώ καλά. Το “έπαιξα” όσο το ήθελα εγώ και όχι όσο ήθελα οι άλλοι!

Με τον Πετρετζίκη θα έκανες εκπομπή;

Όχι, βέβαια.

Πιστεύεις ότι ο σεφ με τα τατουάζ είναι μόδα στην τηλεόραση;

Καλώς ή κακώς ο Ηλίας Μαμαλάκης έκανε μόδα την μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική στην τηλεόραση και μετά ξεφύτρωσαν όλοι. Βγήκε στη συνέχεια ο Δημήτρης Σκαρμούτσος με τατουάζ και επειδή οι νοικοκυρές τον γούσταραν, “ξέπλυνε” το κακό όνομά που είχαν όλα τα αγόρια με tattoos! Στη συνέχεια, επειδή αυτό έγινε μόδα, κάποια παιδάκια χτύπησαν ένα τατουάζ-μανίκι, βγήκαν στην τηλεόραση και το έπαιξαν sexy μάγειρες. Εγώ τατουάζ έχω από το 2002, πριν βγει ο Σκαρμούτσος στην τηλεόραση.