Δημοσκόπηση: Δημοψήφισμα για το Σκοπιανό θέλει το 61%!

Ποσοστό άνω του 60% θέλει να γίνει δημοψήφισμα για το Σκοπιανό - "Όχι" σε συμβιβασμό με τον όρο "Μακεδονία" - Η πλειοψηφία των Ελλήνων απορρίπτει τις πιθανές ονομασίες - Προβάδισμα 10,5% για τη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Ακόμα μια αποκαλυπτική δημοσκόπηση για το πως οι Έλληνες «βλέπουν» τις εξελίξεις στο Σκοπιανό και στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ. Η πλειοψηφία των πολιτών ζητά να γίνει δημοψήφισμα για το όνομα των Σκοπίων και απορρίπτει όποια ονομασία έχει τον όρο «Μακεδονία».

Όλα τα παραπάνω προκύπτουν από τη δημοσκόπηση της εταιρίας Metron Analysis για την εφημερίδα Τα Νέα. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι Έλληνες δεν θέλουν ούτε να… σκέφτονται πως η ΠΓΔΜ θα έχει όνομα που να φέρει τον όρο «Μακεδονία». Και φαίνεται επίσης πως… στηρίζουν τη θέση του Πάνου Καμμένου για δημοψήφισμα σχετικά με το όνομα.

Όλα αυτά ενώ η Νέα Δημοκρατία διατηρεί το ευρύ προβάδισμά της έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και φλερτάρει με την αυτοδυναμία. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λαμβάνει περισσότερες «ψήφους» στην καταλληλόλητα για πρωθυπουργός αλλά… χάνει από τον κανέναν!

Ας τα δούμε αναλυτικά…