Δημοσιογράφος θύμα απαγωγής: «Έζησα δύσκολες καταστάσεις»!

Bίντεο: Η μαρτυρία του πανελίστα Διαβάστε: Τον άρπαξαν με την βία και τον άφησαν ελεύθερο αφού πήραν τα λύτρα από την οικογένεια του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κώστα Τσιτούνα στην Espresso, o 27χρονος Κύπριος δημοσιογράφος έφυγε  το πρωί της 24 Ιουνίου νωρίς από το σπίτι του για να πάει στην πρωινή εκπομπή όπου εργαζόταν. Ωστόσο, με το που κατέβηκε στο αυτοκίνητο του, τέσσερις κουκουλοφόροι τον άρπαξαν με την βία, τον έβαλαν στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν! 

Ακολούθησαν σκληρές διαπραγματεύσεις με την οικογένεια του θύματος, της οποίας οι δράστες γνώριζαν πολύ καλά την καλή της οικονομική επιφάνεια και οι συνομιλίες  γίνονταν – αποκλειστικά – με τη μητέρα του θύματος και τους κακοποιούς. Τελικά συμφώνησαν σε ένα ποσό που οι πληροφορίες το θέλουν να ανέρχεται στα 700.000 ευρώ και υπέδειξαν συγκεκριμένο σημείο για την αποστολή τους. Αμέσως μόλις πήραν τα λεφτά, οι δράστες ελευθέρωσαν χτες τον δημοσιογράφο σε περιοχή των Αχαρνών, όπου λίγα λεπτά αργότερα τον βρήκε η οικογένειά του. Αν και ταλαιπωρημένος, ήταν καλά στην υγεία του. 

Ο δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή «Όσο υπάρχουν άνθρωποι» με αλλοιωμένη φωνή. «Είμαι καλά στην υγεία μου. Ευτυχώς τελείωσαν όλα! Ήταν πολύ δύσκολη εμπειρία, έζησα δύσκολες καταστάσεις. Δεν μου επιτρέπεται ακόμα να αναφέρω το οτιδήποτε, ούτε πως έγινε, ούτε που έγινε.», είπε.

Δείτε το βίντεο:

Νωρίτερα, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση με δελτίο τύπου ανακοίνωσε ότι έλαβε τέλος η ομηρία του πανελίστα ενώ οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει τώρα ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών. 

Δείτε το ρεπορτάζ: