Δημόσια κόντρα Χούκλη – Γκολεμά για τις απολύσεις στον ΑΝΤ1

«Σας καίγεται καρφάκι;» - «Ποιος με ξέρει τόσο καλά για να κρίνει τι νιώθω;»

Ένα ξέσπασμα της Ντέπυς Γκολεμά μέσα από το λογαριασμό της στο facebook για τη σιωπή που έχουν κρατήσει οι παρουσιαστές του ΑΝΤ1 σχετικά με τις πρόσφατες ομαδικές απολύσεις εργαζομένων στο κανάλι, πήρε άμεση απάντηση από την Μαρία Χούκλη.

Συγκεκριμένα, η Ντέπυ Γκολεμά έγραψε:

«Εμένα μου 'ρχεται να κάνω ένα άλλο ρεπορτάζ. Να πάρω τηλέφωνο όλα αυτά τα βαριά ονόματα Χούκλη, Λιαρέλη, Παπαδάκη, Αρναούτογλου, Μπεκατώρου, Λιάγκα, με τις μεγάλες μύτες και να πω ρε μάγκες μια δηλωσούλα: 40 απολύσεις συναδέλφων σας, εντάξει β΄ διαλογής, όχι σαν και σας, και να ρωτήσω: γίνεται τίποτα; Σας καίγεται καρφάκι; Ή καλά να 'ναι η Μυτιλήνη Στρατή, η Μύκονος Γρηγόρη η Τήνος Γιώργο; Να δώσω κανένα τηλεφωνάκι να γελάσουμε»;

Η απάντηση της Μαρίας Χούκλη ήταν η εξής:

«Αγαπητή Ντέπυ, καταλαβαίνω την οργή σου αλλά είμαι βέβαιη πως αποδέχεσαι πως το σοκ, η αμηχανία, η στεναχώρια, ο θυμός δεν χρειάζεται να διατυμπανίζονται για να αποδείξουμε ότι τα νιώθουμε. Ποιος με ξέρει τόσο καλά για να κρίνει τι νιώθω; Τι πιστεύω; Τι θα κάνω; Τι κάνω; Μόνο όταν δημοσιοποιείται κάτι υπάρχει; Σέβομαι την άποψή σου αλλά νομίζω με αδικείς με την δημόσια μομφή για αδιαφορία».