Δήμος Βερύκιος: «Στον τηλεοπτικό αέρα μόνο η Σταματίνα Τσιμτσιλή μπορεί να κάνει ότι θέλει έναν ασπρομάλλη»

Δήμος Βερύκιος

«Μας έχει βάλει όλους σε ένα παπούτσι. Εκεί μέσα στο στενό της παπούτσι λοιπόν, προσπαθούμε 10 χρόνια να αναπνεύσουμε όλοι», λέει ο Δήμος Βερύκιος για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στην τελευταία του εμφάνιση στην εκπομπή «Alpha Τώρα», σήμερα το πρωί, ο Δήμος Βερύκιος, κλείνοντας, έκανε μία ιδιαίτερη αναφορά στην αγαπημένη του Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Έναν μήνα μαζί σας τώρα και λένε ότι η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί. Ήταν γλυκιά η πρώτη ημέρα κι έτσι συνεχίστηκε. Να συνεχίσετε και ως ο παλαιότερος και γηραιότερος σε όλο το σύστημα, η δημοσιογραφία είναι μαραθώνιος, δεν είναι κατοστάρι.

Σας αποχαιρετώ με μία τηλεοπτική εκτίμηση. Αυτή που μπορεί να κάνει ό,τι θέλει έναν ασπρομάλλη στον τηλεοπτικό αέρα νομίζω ότι στην ελληνική τηλεόραση είναι μόνο μία. Και είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Παλιότερα σίγουρα ήταν η Έλλη Στάη. Την τελευταία 10ετία ξεπετάχτηκε η Σταματίνα, η οποία μας έχει βάλει όλους σε ένα παπούτσι.

Δεν είναι εύκολο να το πετύχει αυτό μία γυναίκα και μάλιστα, όταν υπάρχουν ασπρομάλληδες με διαδρομή μεγάλη. Εκεί μέσα στο στενό της παπούτσι λοιπόν, προσπαθούμε 10 χρόνια να αναπνεύσουμε όλοι. Σύζυγος και συνεργάτες. Αυτό ή το έχεις ή δεν το έχεις. Έχω ευτυχήσει 10 χρόνια μαζί της στα πρωινάδικα να το ζω. Να το ζω και με εντάσεις και με φωνές», είπε ο Δήμος Βερύκιος.