Δήμος Βερύκιος: «Ο πάτερ Αντώνιος έχει στην τσέπη του πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ»

Δήμος Βερύκιος

"Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη. Ξέρεις τι είναι να έχεις 10 εκατομμύρια cash στις μέρες μας;" δήλωσε με νόημα ο Δήμος Βερύκιος 

Ο Δήμος Βερύκιος εμφανίστηκε νωρίτερα στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», όπου συζητήθηκε η πολύκροτη υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου. Ο δημοσιογράφος, σύμφωνα με δικό του ρεπορτάζ, έκανε λόγο για έρευνα που διενεργείται σε βάρος του πατέρα Αντώνιου και της συζύγου του για μαύρο χρήμα.

«Οι θυρίδες είναι δύο στο όνομα της Κιβωτού. Η πρεσβυτέρα δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη επίσημα αν έχει «πειράξει» τις θυρίδες. Έχουμε ακούσει ότι τα τελευταία 15 χρόνια έχουν γίνει δωρεές άνω των 30 εκατομμυρίων. Το ζητούμενο είναι εάν πήγαν στα παιδιά και εάν αυτή τη στιγμή ο πάτερ Αντώνιος έχει «κασαδούρα» στα χέρια του» ανέφερε ο Δήμος Βερύκιος.

«Μέχρι τώρα έχουν μετρήσει ότι έχει στην τσέπη του ράσου 10 εκατομμύρια και πάνω σε λογαριασμούς. Η έρευνα συνεχίζεται και μπορεί να είναι πολύ περισσότερα» συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.

«Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη. Ξέρεις τι είναι να έχεις 10 εκατομμύρια cash στις μέρες μας;» δήλωσε με νόημα ο Δήμος Βερύκιος.