Δήμος Βερύκιος: «Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μού έστειλε ένα voucher, φεύγω για Μικρές Κυκλάδες»

Δήμος Βερύκιος

"Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι η μόνη, η οποία κάνει ό,τι θέλει έναν ασπρομάλλη. Και το μουστάκι μπορεί να του κόψει και άδεια να του δώσει ακόμη και να τον εκπαραθυρώσει", λέει ο Δήμος Βερύκιος.

Ο Δήμος Βερύκιος, ο οποίος φέτος συμμετείχε στην καλοκαιρινή πρωινή εκπομπή του Alpha, «Alpha Τώρα», το πρωί της Παρασκευής αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό. Ωστόσο, η απουσία του αυτή θα είναι μόνο για δέκα ημέρες.

Όπως ανέφερε με χιούμορ ο Δήμος Βερύκιος, η Σταματίνα Τσιμτσιλή του έδωσε άδεια για να ξεκουραστεί όλη την επόμενη εβδομάδα, πριν την πρεμιέρα του Happy Day.

«Σας είχα πει κάτι την προηγούμενη φορά για την Τσιμτσιλή, ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι η μόνη, η οποία κάνει ό,τι θέλει έναν ασπρομάλλη. Και το μουστάκι μπορεί να του κόψει και άδεια να του δώσει ακόμη και να τον εκπαραθυρώσει.

Μου έστειλε εχθές ένα voucher, φεύγω για τις μικρές Κυκλάδες, φεύγω για μία εβδομάδα ξεκούρασης. Από τις 5 Σεπτεμβρίου και κάθε πρωί θα είμαστε στο Happy Day για να κάνουμε το πικρόχολο σχόλιο της ημέρας με αυτά που ενδιαφέρουν τον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά ο Δήμος Βερύκιος.