Δημοψήφισμα 2015: Ομηρικοί καβγάδες στον τηλεοπτικό αέρα!

Δείτε όλα όσα έγιναν τη βραδιά του δημοψηφίσματος στην τηλεόραση!

Το τεταμένο κλίμα των ημερών ξεδιπλώθηκε ουκ ολίγες φορές στον τηλεοπτικό αέρα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά και τη βραδιά του δημοψηφίσματος με τα τραπέζια των συζητήσεων να παίρνουν συχνά φωτιά.

Καβγάς δίχως προηγούμενο ακολούθησε στον Alpha μεταξύ του Γρηγόρη Ψαριανού και του Γιάννη Μακρυγιάννη, με τον Ρήγα Αξελό να εκρήγνυται στη συνέχεια και να εξαπολύει χαρακτηρισμούς!

Άγριος καβγάς Ψαριανού – Μακρυγιάννη – Αξελού… «Μην έρχεσαι πιωμένος»!

Αργότερα στον Alpha, η Έλλη Στάη πρωταγωνίστησε σε ένα πρωτοφανές επεισόδιο, με τον Γιώργο Κατρούγκαλο στο οποίο χρειάστηκε να επέμβει ο Αντώνης Σρόιτερ για να ρίξει τους τόνους τις αντιπαράθεσης.

Πρωτοφανές επεισόδιο Στάη με Κατρούγκαλο… «Είναι φτηνή ερώτηση»!

Σε άγριο καβγά με προσωπικούς χαρακτηρισμούς εξελίχθηκε η αντιπαράθεση μεταξύ του Πέτρου Τατσόπουλου και της Θεανώ Φωτίου στο MEGA. Όταν ο Πέτρος Τασόπουλος δήλωσε: ««Οι νικητές είναι τρεις, ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Καμμένος και ο Μιχαλολιάκος»…

Εκτός εαυτού Τατσόπουλος – Φωτίου! – «Είστε απειλούμενο είδος»!

Πρωτοφανής ένταση δημιουργήθηκε στο πλατό του Mega αργά το βράδυ, όταν η Όλγα Τρέμη ζήτησε από τον υπουργό Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή να σχολιάσει το σχέδιο IOU του Γιάνη Βαρουφάκη. Ο κ. Κουρουμπλής απάντησε με μια οξύτατες προσβολές κάνοντας την κατάσταση να βγει εκτός ορίων.

Βαριές κουβέντες ανάμεσα σε Κουρουμπλή – Πρετεντέρη – Τρέμη!