Δημήτρης Τζανακόπουλος και Δημήτρης Καιρίδης σε πρωτοφανή καβγά στην ΕΡΤ

Δημήτρης Τζανακόπουλος

«Τραμπούκους δεν ανέχομαι!» - «Πήγαινε να κάνεις ένα κρύο μπάνιο!» - Ο Δημήτρης Καιρίδης και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος αντάλλαξαν βαριές κουβέντες.

Δημήτρης Καιρίδης και Δημήτρης Τζανακόπουλος σε έναν πρωτοφανή τηλεοπτικό καβγά με ύβρεις πέρα από κάθε όριο! Ο άγριος καβγάς ξεκίνησε γιατί ο Δημήτρης Τζανακόπουλος θεώρησε ότι ο Δημήτρης Καιρίδης τον ειρωνεύτηκε και του ζήτησε να πάρει πίσω την ειρωνεία. Και ενώ η ένταση μεγάλωνε, τα έβαλε και με τους παρουσιαστές που προσπαθούσαν να συντονίσουν μια συζήτηση που έμοιαζε καταδικασμένη από την αρχή.

«Δεν είστε Λουδοβίκος. Θα μάθετε να σέβεστε τους συνομιλητές σας», είπε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο Δημήτρης Καιρίδης είπε λίγο αργότερα «τραμπούκους δεν ανέχομαι».

«Ευθέως σας λέω ότι είστε τραμπούκος και τραμπουκίζετε», επέμεινε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, με τον συνομιλητή του να απαντά «εσείς είστε τραμπούκοι. Τραμπούκοι είναι αυτοί που έχετε αμολήσει στους δρόμους».

Για λίγη ώρα, η συζήτηση έγινε σε ήρεμους τόνους. Αλλά μετά, άρχισε ξανά ο καυγάς. Ο Δημήτρης Καιρίδης κάλεσε τον Δημήτρη Τζανακόπουλο να κάνει «ένα κρύο ντους» για να ηρεμήσει, πριν πάρει τον αστυνομικό του για να πάει στη Βουλή.

Και τότε, αφού είπε ότι «πρόκειται περί αθλιότητας. Με αυτό το γελοίο πρόσωπο δεν μπορώ να συζητώ άλλο», ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, έκλεισε τη σύνδεση και έφυγε…

Ήταν ένας καβγάς άνευ προηγουμένου στον αέρα της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής της ΕΡΤ! Ο Δημήτρης Καιρίδης και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος πέρασαν τα όρια σε αρκετά σημεία του δημόσιου διαπληκτισμού τους.