Δημήτρης Σταρόβας: «Νιώθω ότι στενεύουν τα περιθώρια»

«Ποιο περπάτημα; Στα 50 μέτρα έχω πέσει ξερός».

Στην εκπομπή «JOIN US» ήταν καλεσμένος ο Δημήτρης Σταρόβας που μίλησε μεταξύ άλλων για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τα κιλά του.

«Καταρχήν δεν έχει σχέση χρόνο με χρόνο. Άλλο τριάντα, άλλα σαράντα, άλλο πενήντα. Μειώνονται οι αντοχές. Αν είσαι 35 χρονών υπέρβαρος, έχεις αντοχές. Μετά τα τριάντα άρχιζα να βάζω κιλά. Είμαι… νεόχοντρος. Κάτι πρέπει να γίνει. Νιώθω ότι στενεύουν τα περιθώρια. Θα αλλάξω τρόπο ζωής, γιατί είμαι καλομαθημένος και λειτουργώ σαν εικοσάρης. Δοκίμασα την δίαιτα του ανανά, έτρωγα τα πάντα εκτός από ανανά, δεν πέτυχε. Όχι, δεν έχω κάνει δίαιτα. Η πραγματικότητα λέει ότι αυτοί που χάνουν κιλά έχουν κάνει κάτι, έχουν συμβουλευτεί κάποιον. Εγώ θέλω να μου γίνει συνήθεια, σαν τρόπο ζωής. Θα το κάνω, όμως, σύντομα, νιώθω ότι πρέπει να γίνει από μόνο του».

Όσον αφορά το περπάτημα, ο Δημήτρης Σταρόβας είπε: «Ποιο περπάτημα; Δεν υπάρχει περπάτημα. Στα 50 μέτρα έχω πέσει ξερός. Κουράζομαι. Είναι άσχημο πράγμα. Βλέπω εφιάλτες ότι απαγάγουν την κόρη μου, τρέχω να τη σώσω και στα δέκα μέτρα πέφτω ξερός. Και ξυπνάω με ενοχές».

https://www.youtube.com/embed/82g18FDtfYs