Δημήτρης Σταρόβας: «Δεν σκοτωθήκαμε με τον Γρηγόρη»

Τι λέει ο μουσικός για τα Καρντάσιανς;

Ο Δημήτρης Σταρόβας διαψεύδει στην εφημερίδα Real και στην Νίκη Κώτσου πως υπάρχει ρήξη στη σχέση του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου λέγοντας «Όχι, φυσικά δεν σκοτωθήκαμε… Με τον γρηγόρη μιλήσαμε πρινα πό λίγες ημέρες και είπαμε ότι θα βρεθούμε. Μιλάμε συνέχεια. Ήταν στη Νάξο και μάλλον θα συναντηθούμε στη Χαλκιδική, στο πατρικό μου. Τι βλακείες είναι αυτές που γράφουν;

Για τα Καρντάσιανς:

«Όταν τελειώσαμε, είχαμε μείνει στο ότι συνεχίζουμε. Τώρα, ξέρω ‘γω;Τίποτα δεν είναι απόλυτο πια. Είμαι σε κατάσταση αναμονής. Ακόμη δεν ξέρει κανείς. Δεν ξέρουν τα ίδια τα κανάλια. Αν γίνουν εκλογές τον Σεπτέμβριο, η σεζόν θα ξεκινήσει πριν από τις γιορτές ή λίγο μετά. Αλλά έχουμε να δούμε «Κωνσταντίνου και Ελένης» και «Ντόλτσε Βίτα» για να τα εμπεδώσουμε»
.
Έχει κάνει επαφή με τον Alpha;
«Είμαι σε κατάσταση αναμονής όπως όλοι. Όσον αφορά αυτά που γράφουν, ο καθένας εδώ και χρόνια γράφει ό,τι θέλει! Τις προάλλες με πήραν τηλέφωνο γιατί κάπου έγραφε «έκτακτο:δυστυχώς, έφυγε ο Δημήτρης Σταρόβας» και πολύ μετά μέσα στο κείμενο έλεγε «από τον ΑΝΤ1». Νόμιζαν πως πέθανα… Να φανταστείτε ότι με πήρε τηλέφωνο η πρώην γυναίκα μου!»