Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ζητώ δημόσια συγνώμη από την Νάντια Μπουλέ!

"...έχω εκτροχιαστεί... μου ξέφυγε..."

Στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και για πρώτη φορά μίλησε για το λάθος που έκανε με την Νάντια Μπουλέ, ζητώντας της παράλληλα και συγνώμη.

Η Νάντια Μπουλέ αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι ένας από τους άντρες της ζωής της της έκανε, με έμμεσο τρόπο, πρόταση γάμου. Ήσουν εσύ αυτός;

Όχι δεν ήμουν εγώ.

Μετάνιωσες που δεν παντρεύτηκες τότε;

Εκ των υστέρων αποδείχθηκε ότι ήταν πολύ σωστή η απόφασή μου να μην παντρευτώ τότε. Πιστεύω πολύ στον Θεό και όταν βρίσκομαι σε ένα δίλημμα και πρέπει να πάρω μια απόφαση, πιστεύω ότι είναι μαζί μου και με καθοδηγεί.

Πριν από έναν χρόνο, όταν αναφερθήκατε στο Πρωινό mou στην Νάντια Μπουλέ, με την οποία είχες σχέση, είπες ότι «έκανε ότι δεν σε γνώριζε». Μετάνιώνεις γι’ αυτή σου τη δήλωση;

Όσο καιρό είμαι στην εκπομπή και μου ζητείται η γνώμη μου για κάποιο πρόσωπο τη λέω με κόσμιο, θεωρώ, τρόπο. Υπάρχουν στιγμές που έχω υπερβάλει, που έχω ξεφύγει από το όριο, που έχω εκτροχιαστεί, αλλά δεν θεωρώ ότι έχω προσβάλει ποτέ κανέναν. Η συγκεκριμένη κίνηση ήταν εντελώς λανθασμένη, παράταιρη και δεν θα έπρεπε να έχει γίνει. Διότι αυτή η δήλωση δεν είχε σ΄χεση με την απόδοση της Νάντιας, αλλά με κάτι προσωπικό που αφορούσε μόνο εμάς τους δύο. Μου ξέφυγε και το είπα πάνω στο πλαίσιο της οικειότητας, αλλά δεν είχα πρόθεση ούτε να την προσβάλλω ούτε να την εκθέσω. Της έχω ζητήσει συγνώμη γι' αυτό και θέλω να της ζητήσω και δημόσια, γιατί δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να βγάλω την πικρία που αισθανόμουν εκείνη τη στιγμή στον αέρα. Και ζητάω δημόσια συγνώμη, όχι για το περιεχόμενο αυτού που είπα, αλλά γιατί το έκανα δημόσια.

Αισθάνεσαι ότι την έχεις αδικήσει;

Αν το έχω κάνει, δεν έγινε με πρόθεση. Επτά στα δέκα πράγματα που έχω πει για εκείνη είναι θετικά. Σου θυμίζω ενδεικτικά ότι την πρώτη χρονιά που ήμουν στο MEGA και η Νάντια ήταν εκτός τηλεόρασης, είχα πει ότι λείπουν τέτοια άτομα, γιατί έχει ήθος, καλλιέργεια, μόρφωση και ταλέντο. Το έλεγα από τότε και το πιστεύω και τώρα.

Διαβάστε ακόμα:

Η Νάντια Μπουλέ μιλάει για την σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο!