Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Το πρωινό έχει κλείσει για μένα»

«Με τον Γιώργο, έπειτα από όλα αυτά που συνέβησαν, η φιλία μας…».

Συνέντευξη στην εφημερίδα Real και την Πολυξένη Καραμίχα παραχώρησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για την σχέση του με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά.

Πώς διαχειρίζεσαι τις παρεξηγήσεις;

Γενικά στη ζωή μου θέλω να είμαι συνεπής. Αν δημιουργηθεί οποιοδήποτε πρόβλημα με κάποιον άνθρωπο, θα τον πάρω τηλέφωνο και θα το λύσω άμεσα. Μου αρέσουν οι καθαρές σχέσεις. Σου δίνω παράδειγμα, με τη Φαίη και τον Γιώργο πρώτα τα βρήκα εκτός τηλεοπτικού αέρα μαζί τους και μετά πήγα ως καλεσμένος στην εκπομπής τους.

Με τον Λιάγκα ποια είναι η σχέση σας σήμερα; Θα συνεργαζόσασταν ξανά;

Το πρωινό έχει κλείσει για μένα. Με τον Γιώργο έπειτα από όλα αυτά που συνέβησαν, η φιλία μας έγινε περισσότερο ειλικρινής. Άλλωστε τον εκτιμώ και τον αγαπώ, αυτό δεν θα αλλάξει. Είναι από τους ελάχιστους φίλους που έκανα στον χώρο. Δεν διστάζω, βέβαια, να πω ότι η φιλία μας τραυματίστηκε. Όμως, χτίζεται ξανά από την αρχή, δεν επουλώνεται μόνη της. Κάτι τέτοιο θα ήταν μη ρεαλιστικό. Εννοείται πως θα έκανα εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα. Πιστεύω ότι είμαστε ένα πολύ ενδιαφέρον δίδυμο. Ένα πολύ ενδιαφέρον εύρημα στην ελληνική τηλεόραση.