Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Μπορεί να μη γίνω πρώτος ποτέ»

«Είμαι εκεί για τον Μάρκο. Δεν θα φύγω»...

Σε συνέντευξή του στον Ζώη Δημητρίου για το Πρώτο Θέμα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εξηγεί γιατί δεν έφυγε από το MEGA, τι ετοιμάζει για την ερχόμενη σεζόν και μιλάει για τον Μάρκο Σεφερλή, τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά.

Γιατί δεν έφυγε από το MEGA

«Για να φύγω πρέπει να μη με σηκώνει το περιβάλλον. Στο MEGA νιώθω οικεία. Είναι δικοί μου άνθρωποι. Κάνουμε συζητήσεις για πιθανά projects που θα με βοηθήσουν να εξελιχθώ. Με το MEGA έχω συμβόλαιο, δεν θέλω να το σπάσω. Έχω δώσει τα χέρια και τον λόγο μου. Ακόμη και όταν μου προτάθηκε πέρυσι να το αφήσω και αρνήθηκα, δεν μετάνιωσα. Και επιμένω σε αυτό. Στην τελική, δεν θέλω να τα έχω καλά με το MEGA αλλά με τον εαυτό μου. Έχω προτείνει τρία διαφορετικά projects και τα συζητάμε. Σε δύο ήδη προχωράμε σε πιλότο. Δεν με εξέπληξε τόσο το άκουσμα του «κάνε προτάσεις». Δεν ξέρω πώς ήταν τα συμβόλαια παλαιότερα. Ξέρω ότι εγώ πληρώνομαι μόνο αν έχω δουλειά, δεν μπαίνει ο μισθός μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει».

Το νέο πρωινό και ο Μάρκος Σεφερλής

«Γεγονός είναι ότι φέτος θα έχω τελείως διαφορετικό ρόλο. Είμαι εκεί για τον Μάρκο. Δεν θα φύγω. Στη δουλειά είμαι σκυλί. Πρόθεση του καναλιού είναι ένα εναλλακτικό πρωινό και εγώ θα βοηθήσω να ανοίξει ο δρόμος. Σε ένα μήνα αρχίζουν οι ετοιμασίες».

Η επαγγελματική του εξέλιξη

«Εγώ ξέρω τι αξίζω, ξέρω και τι θέλω. Πιστεύω στις ομάδες, πιστεύω στον επικεφαλής μιας ομάδας που μπορεί να δώσει χώρο στον οποιονδήποτε. Το MEGA έχει λανσάρει το μοντέλο του ζευγαριού, το ίδιο έκανε μόδα και τις ομάδες. Μπορεί να μη γίνω πρώτος ποτέ. Εγώ ξέρω ότι δουλεύω 15 και 20 ώρες, μπορεί να είναι και θέμα ματαιοδοξίας, αλλά δουλεύω. Η χημεία είναι μια έννοια υπερεκτιμημένη στην τηλεόραση».

Η περίεργη χρονιά

«Μπορώ να σου πω ότι με τον Γιώργο και την Φαίη ένιωσα κάπως δημόσιος υπάλληλος. Είχα συγκεκριμένο ρόλο, με προστάτευε ο Γιώργος, ένιωθα ασφαλής. Δεν μετάνιωσα που δεν πήγα απέναντι. Ευχαριστώ τα παιδιά, μου έμαθαν πολλά. Είδα φέτος τις δυνάμεις και τις ικανότητές μου. Ξεκινήσαμε περίεργα φέτος, ένιωθα σαν να με είχαν ξεριζώσει. Εκτός τόπου και χρόνου. Αλλά μέχρι την τελευταία στιγμή ήμουν στην τσίτα. Δεν ήμουν διεκπεραιωτικός».

Διαβάστε ακόμα:

Μάρκος Σεφερλής: Όλη η αλήθεια για Ουγγαρέζο, Θρασκιά, Τζαβαλιά