Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Είχαμε μιλήσει χθες με τον Παντελή και…»

Η πρόσφατη ραδιοφωνική τους συνάντηση...

Στην εκπομπή «This is Spata Live» όπως χαρακτηριστικά είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν θέλησαν να κάνουν έναν επικήδειο στον Παντελή Παντελίδη που έφυγε από τη ζωή, αλλά να γνωρίσουμε καλύτερα, ακόμα και όσοι δεν τον ήξεραν τι άνθρωπος ήταν. Συνεχείς συνδέσεις, ρεπορτάζ, αποσπάσματα από παλιότερη συνέντευξη του τραγουδιστή με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αλλά και μια πολύ πρόσφατη ραδιοφωνική τους συνάντηση. Εξάλλου ο Παντελής Παντελίδης ήταν μεγάλος φαν της ραδιοφωνικής εκπομπής του παρουσιαστή The Mappes Show κάτι που του είχε αποκαλύψει όταν γνωρίστηκαν στο Teatro όπου τραγουδούσε με τον Βασίλη Καρρά.

Παντελής Παντελίδης: Το Σάββατο η κηδεία του καλλιτέχνη

«Όταν πήγαινε το πρωί στην υπηρεσία του ως επαγγελματίας οπλίτης εκεί στο ναυτικό άκουγε την εκπομπή μας που ήταν 7-10 το πρωί. Κάναμε λοιπόν κάποιες φάρσες. Εκείνος από τα γέλια έβγαλε αλάρμ να σταματήσει δεξιά γιατί από τα γέλια δεν μπορούσε, άνοιξε την πόρτα, βγήκε έξω για να γελάσει και πέρασε ένα φορτηγό και του έφαγε την πόρτα, μας είπε αυτή την ιστορία και έτσι ξεκίνησε αυτή η σχέση.»

Δείτε όσα είχε πει για αυτό πρόσφατα στη ραδιοφωνική εκπομπή της Ράνιας Κωστάκη:

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν και εκείνος που είχε επικοινωνήσει μαζί του λόγω των αντιδράσεων που δημιουργήθηκαν με το τραγούδι του, το οποίο ο ίδιος τελικά αποφάσισε να αποσύρει ζητώντας συγγνώμη: «Είχαμε μιλήσει χθες με τον Παντελή και επειδή του είπα ό,τι θέλεις, ό,τι χρειαστείς… Διαβάζω το μήνυμα του: «Ό,τι χρειαστώ θα σου πω αδελφέ, γιατί δεν θέλω να πω τίποτα άλλο. Καλημέρα!».